İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti’nin 16’ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yüceer mesajında “Partimiz, geçen yıllara ve şer odaklarının kirli ittifaklarına inat; emin adımlarla büyüyor, gelişiyor. Bizler de bu partinin birer neferi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 

AK Parti’nin 16’ıncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, başarılarla dolu daha nice AK Yıllar temennisinde bulundu. 

PARTİMİZ HER ALANDA MİLLETLE KUCAKLAŞMAYA DEVAM ETMEKTEDİR” 

Yüceer açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “14 Ağustos 2001 yılında kurulan partimiz, Türkiye Cumhuriyeti tarih sahnesinde tam anlamıyla bir dönüm noktasıdır. Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz kısa zamanda ülkenin çehresini değiştirmeye başlamıştır. Sağlık, eğitim, ekonomi, enerji, adalet, tarım, ulaşım, turizm alanında yaptığı köklü reformlarla yeni bir Türkiye ortaya çıkmıştır. Partimiz her alanda milletle kucaklaşmaya devam etmektedir. Türkiye’deki demokrasi anlayışını da güçlendiren partimiz ülkenin her kesimine hitap etmektedir. Birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmektedir.  

 

“ONURLUYUZ, GURURLUYUZ” 

Bu kutlu yürüyüşte, yıllar geçmesine rağmen ilk günkü heyecan, ilk günkü hizmet ve millet aşkı, ilk günkü kararlılık devam etmektedir. Partimiz, geçen yıllara ve şer odaklarının kirli ittifaklarına inat; emin adımlarla büyüyor, gelişiyor. Bizler de bu partinin birer neferi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz.  

 

NİCE AK YILLARA ULAŞMAMIZ DİLEĞİYLE” 

‘Güçlü Türkiye, Güçlü Gelecek’ için vatana, millete hizmet etmenin yanı sıra insanlığa da fayda sağlamanın derdinde olan partimiz için gecesini gündüzüne katan tüm teşkilat üyelerimize ve AK Parti camiamıza bu vesileyle teşekkür etmek isterim. Kendilerinin destekleri ve fedakârlıklarıyla bu günlere gelebildik. Bundan sonra da onların destek ve hizmetleriyle daha ileriye gideceğiz. Rabbim, partimize ve partimize gönül vermiş tüm dostlarımızın ve kardeşlerimizin yâr ve yardımcısı olsun. Partimizin 16’ncı kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Başarılarla dolu daha nice AK yıllara ulaşmamız dileğiyle.” 

 

Editör: TE Bilisim