Cam kaplı duvarlarıyla ön plana çıkan Zübeyde Hanım Camiinin, pencere işlerini Pencere Dünyası üstlendi. Şirketinin sahibi Armağan Gürün, “Sayılı projelerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Camii projesinde el emeği göz nuru derler ve gerçekten öyle. Toplamda 900 adet cam var. Türkiye de bir örneği dahi yok” dedi.

Pencere Dünyası, Bolu’da büyük projelere, özel tasarım pencereleri ile katkı sunuyor. İleri teknoloji ile üretilen pencereler, Zübeyde Hanım Camii gibi Bolu’da halkın hizmetine sunulacak birçok binada estetik ve kaliteyi bir araya getiriyor. Pencere Dünyası sahibi Armağan Gürün de bu çalışmalara ve firmaya ilişkin bilgi verdi.

“PENCERE DÜNYASI BENİM İKİCİ ÇOCUĞUM DİYEBİLİRİM”

Şirketin çalışmalarına ilişkin bilgi veren Armağan Gürün, “Pencere Dünyası benim ikici çocuğum diyebilirim. 2009 yılında kurulmuş bir şirket olup şubeleşmeye başlayınca 2015 yılında AŞ olarak 70 ten fazla personelimizle hizmet vermekteyiz ve hizmet vermeye devam edeceğiz. Her personelimiz kalifiyedir ve Türkiye genelinde özel projelere imzamızı atmış bulunmaktayız.  Ayasofya Camii, Kesik Minare Antalya, Cacabey Medresesi, senede 1200 aşkın TOKİ konutu, valilikler ve fabrikalar gibi birçok projeye imza attık. Bolu da devam eden ve tamamlanan bazı işlerimiz ise Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü, Bolu Çarşı İş Merkezi, Grand 14 Bolu, Zübeyde Hanım Camii, Millet Bahçesidir” dedi.

“PENCERE DÜNYASI’NI DAHA DA İLERİYE TAŞIMAK AMACINDAYIZ”

Birçok farklı alanda da deneyime sahip olduğunu söyleyen Gürün, “Tüm aşamalarında, bizzat uygulama alanında ve teorikte kendini yetiştirmiş biri olarak, edinmiş olduğum tecrübeleri her geçen gün gelişen teknolojiyi takip ederek Pencere Dünyası’nı daha da ileriye taşımak amacındayız. Birçok farklı alanda deneyime sahibiz. Modern yapılarda olduğu kadar tarihi yapılardaki yenilemeleri, restore etmeyi başarılı şekilde icra eden bir kurumuz. Merkezi Ankara’da olan firmamız Pencere Dünyası’nın Bodrum Bolu ve Marmaris'te şubeleri bulunmaktadır. Müşteri memnuniyeti önceliğimiz olmakla birlikte, özenli, gayretli ve deneyimli ekibimiz sayesinde bu kadar kısa zamanda başarılı olduğumuzu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

“18 MART’TA DAHA BÜYÜK BİR AÇILIŞ İLE İBADETE AÇILACAK”

Bolu Belediyesi tarafından yapılan Zübeyde Hanım Camiinin Türkiye’de bir örneği dahi olmadığını söyleyen Pencere Dünyası sahibi Armağan Gürün, şunları söyledi; “Güven en büyük dayanağımız olmaktadır. Yaptığımız işlerde referans olarak bizi göstermeleri bizim için gerçekten büyük bir gurur. Biz pencere dünyası olarak nitelikli işler yapıyoruz. Özel tasarım kış bahçeleri, tarihi eser projeleri, yalılar gibi projelere imza atıyoruz. İş merkezi projesi Bolu için büyük bir projeydi ve baktığınız zaman dev bir gemiyi andırıyor. Bolu’da sayılı projelerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Camii projesinde el emeği göz nuru derler ve gerçekten öyle. Toplamda 900 adet cam var Türkiye de bir örneği dahi yok.15 Ocak’ta açılışı oldu hamdolsun 18 Mart’ta daha büyük bir açılış ile ibadete açılacak” dedi.

“GENÇLERİMİZE İŞ GARANTİSİ SAĞLAYACAĞIZ”

Meslek sahibi olmak isteyen gençler için önemli bir hedefi olduğunu söyleyen Gürün, “Benim için çok önemli bir hedef var. Gençlerimize ilerisi için bir altın bilezik sunabilmek adına meslek lisesi açmak istiyorum. Çocuklarımız burada eğitim alırken aynı zamanda katma değer üretim yapacaklar. Öncelikle kendi sektörüm başta olmak üzere, yazılım ve CNC teknolojileri eğitimi ile en iyi ürünleri üretip Allah’ın izniyle gençlerimize iş garantisi sağlayacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim