(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)-Boluspor’da ardı arkası kesilmeyen alacaklılara iki oyuncu daha eklendi. Geçmiş dönemlerde Boluspor’da forma giyen Bekim Balaj ve Guido Koçer açtıkları davaları kazanarak Boluspor’a icra gönderdi.

Haris Hajdarevic ve SSK borçlarından gelen icralar ile sarsılan Boluspor yönetimi sabah saatlerinde Bekim Balaj ve Guido Koçer’den gelen icra takibi ile sarsıldı.

Uyuşmazlık Çözüm Kurulunda (UÇK) bulunan dosyaların mahkemeleri sonuçlanırken, Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu Guido Koçer’e 359 Bin Türk Lirası, Bekim Balaj’dan ise 567 Bin Türk Lirası bonservis bedeli ödeme icrası Boluspor kulübüne gönderildi.

Toplamda 926 Bin Türk Lirası ödemesi gereken Boluspor’un arka arkaya gelen icralar sonrası iyice sıkıştı. Bir taraftan takımın üst sıralara tırmanması için seferber olan Başkan Savaş Abak ve ekibi bir taraftan da transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı.

İlerleyen günlerde nasıl bir hamle yapacağı bilinmeyen Boluspor Kulübü Başkan Savaş Abak’ın gelen borçlar sonrası eli kolu bağlanmış oldu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ