11:49 BÖLGE HABERLERİ

Kastamonu Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler, 'çizgi ötesindeki öğretmen' seçilen Emre Özel ile bir araya gelerek deneyimlerini dinledi.

11:48 BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde kalaycı ustası Hüseyin Macit Çekeneci, mesleğini teknolojiye rağmen sürdürüyor.

11:47 HABER

Bolu’da hava sıcaklığının eksi 30 dereceyi görmesi sonrası harekete geçen akademisyenler, soğuğa dayanıklı üzüm melezleme çalışmalarına başladı.

11:47 BÖLGE HABERLERİ

Karabük'te uzman çavuş evinin camlarını sildiği sırada 3. kattan düşerek yaralandı.

11:46 BÖLGE HABERLERİ

Kastamonu’da otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı motosiklet sürücüsü yaralandı.

11:44 BÖLGE HABERLERİ

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, yapay zeka alanında çalışma yürüten akademisyenlerin katılımı ile bir toplantı yaptı.

11:42 BÖLGE HABERLERİ

(İHA) - Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde LPG yüklü tanker ile tırın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

11:41 BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 160 gün önce askeri mendireğe çarparak batan Türk Bayraklı yük gemisi Kafkametler’in kaptan köşkü, enkaz kaldırma firması tarafından deniz dibinden çıkartılarak karaya taşındı. Kayıp 7 mürettebatı ise arama çalışmaları devam ediyor.

11:36 BÖLGE HABERLERİ

Karabük’te düzenlenen U18 Türkiye Şampiyonası'nda Zonguldak Asmaspor ile Bartınspor arasında oynanan müsabakada futbolcular ve teknik heyet arasında tartışma çıktı.

11:34 BÖLGE HABERLERİ

Düzce’de polis ekipleri eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenleyerek çok sayıda uyuşturucu ele geçirdi.