7 saat önce HABER

Detaylar ile ilgili 19.03.2024 Salı günü Bolu’da namaz vakitleri Köroğlu Gazetesi olarak hazırladığımız haber bültenimizde.

7 saat önce HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre 19 Mart Salı günü Bolu’da hava sıcaklığının en yüksek 14, en düşük 0 derece olması bekleniyor.

12 saat önce HABER

Bolu'da, Milliyetçi Hareket Partisi'nin İl Genel Meclisi adayları köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

13 saat önce HABER
13 saat önce HABER

Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Aslan Yazıcı, göreve başladıktan sonra Arçelik Pişirici Cihazlar işletmesindeki üyeleri ziyaret etti.

13 saat önce HABER

Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili ve Partisi Sözcüsü Sera Kadıgil, Kıbrıscık’ın 5 yıl içerisinde yeterli hizmet alamadığına dikkat çekti.

14 saat önce ULUSAL

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikada sanayi tüpünün patlaması neticesinde 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

14 saat önce HABER

Bolu’da 148 kişinin zehirlendiği, 1 kişinin hayatını kaybettiği Yuva Köyü olayının 2’nci duruşması görüldü. Sanık memur F.İ.’nin savunması alındı.

15 saat önce EĞİTİM

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü nedeniyle Bolu Bilim ve Sanat Merkezi konferans salonunda program düzenlendi.

15 saat önce HABER

Mart ayının sonlarına doğru yaklaşırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bolu’da kar yağışı için tarih verdi.