Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum Bolu’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Sabah Paşaköy gişelerinde Ak Parti İl Gençlik Kolları da karşılamaya katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Bolu ziyaretinde, projelerin uygulanmasında Bakanlık tarafından destek verileceğini vurguladı. Kurum, Fatih Metin’in Bolu için bir şans olduğunu, kendisinin bakanlıklarda ayrı bir yerinin olduğunu da dile getirdi.

Ak Gençliğin standını ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı, burada Stat projesine maddi destekten kaçınmayacağını söyledi. Stant ziyaretinde Gençlik Kolları Üyeleri ile tek tek tokalaşan Sayın Kurum; gençlerle çok samimi bir muhabbet gerçekleştirdi. Bakanın ziyaretlerine istinaden açıklamalarda bulunan Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Samet Kocadağ; ‘’Fikriniz Sözümüz Olsun’’ standımızda vatandaşlarımız talep, istek, şikâyetlerini yazıyor bizde Belediye Başkan Adayımıza iletiyoruz. Çünkü sosyal medya kullanmasını bilmeyen vatandaşlarımız olduğu için böyle bir çalışma yapalım dedik. Bizler için Vatandaşlarımızın her talebi, şikâyeti değerli ve önemlidir. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un standımızı ziyaret etmesi bizleri ayrıca memnun etmiştir. Bakanımız standımız da teşkilatımız ile tek tek tokalaştı ve uzun bir süre bizlerle hasbihal etti. Standımız hakkında bilgi verdikten sonra Sayın Bakanımız, benden bir isteğiniz var mı diye sordu? Bende kendisine Bolu’daki gençlerin Boluspor’a olan sevgisi her şeyin önünde olduğunu ve stat projesinde destek istediğimizi belirttim. Sayın Bakanımız Murat Kurum da yazılı olarak yazdı ve Şikâyet, öneri, dilek, temenni kutusuna kendileri attı. Standımız da 150 Milyon TL’lik Stat projesinin desteğini vermesi bizleri ayrıca mutlu etti ve Bolu’daki futbolseverlerin sesi olduk.

AK Parti belediyeciliği, Gönül Belediyeciliğidir. Ak Parti Belediyeleri Gönülden halka hizmet etmeyi misyon olarak belirlemiştir. Bizlerde 15 yıldır Bolu’da nelerin yapıldığını, yenilenen ve gelişen Bolu’yu fotoğraf halinde vatandaşlarımızın huzuruna sunduk. İzzet Baysal Caddesi’nde Gençlik Kolları teşkilatımızın açmış olduğu fotoğraf sergisini Sayın Bakanımız Murat KURUM çok beğendiğini, gençlerin bu konuda önayak olmasından dolayı memnuniyetlerini de dile getirdi. Bakanımız gerçekten çok çalışkan biri. Bolu için bir geldi, pir geldi diyebilirim. Memleket İşi, Gönül İşi sloganımızı tam anlamıyla yerine getiren Sayın İl Başkanımızın, milletvekillerimizin ve Belediye Başkan Adayımız Fatih Metin’in bu sözlerin verilmesinde çok etkisi olduğunu da belirtmek isterim.’’ diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilisim