(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak,  Bolu Erzurumlular Derneği Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi. Durak,  “Bolu’da yaşayan her bir vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Ayırmadan, ayrışmadan canla başla Bolu için çalışacağız. Hep birlikte Bolu’yu daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.

31 Mart’ta 2024’te gerçekleştirilecek seçimler öncesi gündüz oturmadan, gece uyumadan, Bolu’da sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak için durmadan çalışmaya devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkanı İlhan Durak, Bolu Erzurumlular Derneği üyeleriyle buluştu.

“ÖNCE SAMİMİYET VE GÜVEN”

Kamu Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda Bolu’nun sorunları noktasında hemşehri dernekleri gibi bütün sivil toplum kuruluşu ile istişareler yapacaklarını belirten İlhan Durak, “Bolu’nun sorunlarını biliyoruz. Genç, dinamik ve güçlü bir ekibimiz var. Samimiyeti ve güveni önceleyen, hamasete değil icraate dayalı üretken belediyecilik anlayışı ile Bolu’yu tanıştırmak için yola çıktık. Bolu’nun sorunlarına dokunacak, çözüm olacak projelerimiz hazır. Vakti geldiğinde bütün projelerimizi paylaşacağız. Bize inanın güvenin, Bolu için nasıl çalıştığımızı göreceksiniz. Görevi devraldıktan sonra, yapacağımız çalışmalar ile sizlere iyi ki oy vermişiz dedirteceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ