(HABER: NİLAY ÇELİK) – Bolu İl Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Onuruna 100 Öğrenciye 100 Polis Oyuncak Arabası” projesi etkinliği düzenlendi.

fot galeri gif

Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen etkinliğe; Müdür Ercan Dağdeviren ve eşi Songül Dağdeviren, İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay Abdulkadir Eren, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, öğretmenler ve polis memurları katıldı.

Program, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in açılış konuşmasıyla başladı.

“CUMHURİYET DAİMA VAR OLACAK”

Müdür Dağdeviren konuşmasında öğrencilere seslenerek, “Sevgili öğrenciler, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl dönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz etkinliğimiz 100 öğrencimize 100 polis aracı etkinliği. Sizler büyüyecek bu araçların gerçeğini, son modelini, daha iyisini yapacaksınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Size bir nebzede olsun Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl dönümünde mutlu edebilmek adına düzenlediğimiz bu etkinliğe sizler, öğretmenlerimiz, meslektaşlarım ve bizi yalnız bırakmayan Jandarma komutanı ve milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde Cumhuriyet daima var olacak ve yükselişimiz durmayacaktır” dedi.

Program, hediye takdimi ile devam etti.

Editör: Oğuzhan EKE