Boluspor'a 2022-2023 Sezonu UEFA Uluslararası lige milli futbolcu kulüp katkı payı eski futbolcu Guido Koçer’in alacağı olan tutar icra dosyasına gitti. Temsilcimiz bir gelirden daha oldu.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

306 BİN 766 TÜRK LİRASI BUHAR OLDU

Kırmızı beyazlılarda bitmek bilmeyen ödemelere bir yenisi daha eklendi. Boluspor’da eski dönemlerde forma giyen zamandan alacağı olduğu için daha önceki dönem yönetimin ödeme yapmaması dolayısıyla Boluspor'u icraya veren Guido Koçer, icra yolu ile 2022-2023 Sezonu UEFA uluslararası lige milli futbolcu kulüp katkı payını tahsil etti. Koçer, kulübe Türkiye Futbol Federasyonundan gelen 306 bin 766 Türk Lirası eski futbolcunun hesabına gitti.

YÖNETİM, ESKİ YÖNETİMLERDEN KALAN BORÇLARLA UĞRAŞIYOR

Boluspor Başkanı Savaş Abak sezon başından beri mevcut kadronun ödemelerinin yanında birde eski yönetimlerin borçları ile uğraşırken kırmızı beyazlı ekip hiç bir geliri kasaya girmemesi dolayısı ile sıkıntılı günler yaşıyor.

ABAK, PLAY-OFF’U ÇOK İSTİYOR

Eski yönetimlere gösterilen ilginin verilen desteklerin hiç biri mevcut Başkan Abak’a gösterilmezken, yönetim bir yandan borçlarla uğraşırken, diğer yandan da camianın çok istediği Play-Off’u şehre yaşatmak için büyük mücadele veriyor.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ