CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu’nun yeniden aday olmayacağının iddia edildi. İl Başkanlığı için öne çıkan isimlerden olan CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Erhan Beykoz, “Her CHP’li yeni bir Atatürk olma düsturu ile ne vatanını ne de partisini kimsenin inisiyatifine bırakmaz” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seben, Göynük ve Mengen ilçe kongrelerini tamamladı. İl kongresine hazırlanan CHP’de, mevcut İl Başkanı Ersan Türkoğlu’nun yeniden başkanlığa aday olmayacağı dile getirildi. Türkoğlu’nun yeniden başkanlık için aday olmayacağının iddia edilmesinin ardından 3 isim, CHP il başkanlığı için öne çıktı.

“HER CHP’Lİ PARTİSİNİ KİMSENİN İNİSİYATİFİNE BIRAKMAZ”

Öne çıkan isimlerden birisi CHP Bolu İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkan vekili Erhan Beykoz. Beykoz, katıldığı bir ilçe kongresinde, “Bu parti cumhuriyeti kurdu. Bu parti Atatürk’ün partisi. Şu an kamuoyunda çeşitli vesilelerle kaos içinde görülebilir. Ama CHP küllerinden yeniden doğmaya muktedirdir. Bu parti kendisine oy veren 25 milyon insanın umutlarını kursaklarında bırakmaz. Her CHP’li partisini ve ülkesini bulunduğu durumdan kurtaracak ve birleştirip ayağa kaldıracak kudreti damarlarındaki asil kanda taşımaktadır. Her CHP’li yeni bir Atatürk olma düsturu ile ne vatanını ne de partisini kimsenin inisiyatifine bırakmaz” şeklinde konuşmuştu.

CHP, 31 Ağustos’a kadar Kıbrıscık, Mudurnu ve Yeniçağa ilçelerinde kongreleri tamamlayacak. 3 Eylül Pazar günü Merkez ilçe kongresi yapılacak. Kongrelerin tamamlanmasının ardından, genel merkez, il kongresinin tarihini açıklayacak.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ