Akay Kardeşler 1.Amatör Küme Play-Off Karşılaşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Lider Geredespor, Dörtdivanspor u 7-2’lik skorla geçmeyi bildi. Geredespor tüm sezon baz alındığında oynadığı 18 karşılaşmada 18 galibiyete imza atarak rekor kırdı. Yeşil kırmızılıların bu başarısı Bolu amatör küme tarihinde ilk oldu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Lider Geredespor ağır saha şartlarına rağmen Dörtdivanspor karşısında üstün bir futbol ortaya koydu. Golcü oyuncusu Ousmane Fall’in yıldızlaştığı karşılaşmada Dörtdivanspor engelini de aşmayı bildi.

Fall 4 golle fileleri havalandırdı. Geredespor adına diğer goller ise Tolga, Abdulkadir ve Mert Murat’tan geldi. Dörtdivanspor ise bu gollere Sezgin Alan ile karşılık verdi. Hem grup maçlarını hemde Play-Off Karşılaşmalarına namağlup devam eden lider Geredespor Play-Off karşılaşmalarında 6’da 6 yaptı.

“İnşallah sonu BAL Ligi olacak”

Geredespor Başkanı Celal Uslu karşılaşma sonunda şu ifadeleri kullandı; “Benden mutlusu yok. Öyle güzel bir takımın başkanıyım ki oyuncularımız bizi mahcup etmiyorlar. Rahat maçlar izliyorum. Hem ben mutluyum hemde Gerede halkı mutlu. Adım adım yolumuza devam ediyoruz. İnşallah sonu BAL Ligi olacak. Galibiyetten dolayı oyuncularımı teknik heyetimi kutluyorum” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ