Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'in Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına AK Parti ve MHP teşkilatları destek verdi. İttifak kapsamında adaylıktan çekilen İbrahim Doğan ve MHP'lilerle esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Metin, “İnşallah Cumhur İttifakı olarak onların bu beklentisine layık olacak bir çalışmayı, gayreti, önümüzdeki dönemde de göstereceğiz. İnşallah hocamla beraber seçimden sonra da belediye yönetiminde beraber görev alıp, inşallah Bolu’muza hizmet edeceğiz." dedi.

Cumhur İttifakı adayı Fatih Metin'in Cumhuriyet Caddesi'nde yaptığı çalışmalara MHP'de ittifak sonrası adaylıktan çekilen İbrahim Doğan ile MHP İl Başkanı Cihan Başaran, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ve ülkücüler de destek verdi. Ayrıca çalışmalara AK Parti'den de İl Başkanı Nurettin Doğanay ile çok sayıda il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı

Cumhur İttifakı'nın gövde gösterisi yaptığı çalışmalarda AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, ittifakın ortaklarıyla birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek desteklerini istedi.

"Birlikte hizmet edeceğiz"

Cumhur İttifakı'nın ülkenin, devletin ve milletin bekası için kurulduğunu ifade eden Metin, yaptığı açıklamada, "Kıymetli İbrahim Doğan hocamla beraber iki Cumhur İttifakı'nın adayı olarak birleştik, Bolu’muzda vatandaşımızla istişareye, onları kucaklamaya, onları Bolu'nun yeni geleceğinde Cumhur İttifakı ile beraber hangi projeler bekliyor, hangi güzel işleri beraberce yürüteceğiz bunları anlatıyoruz. Vatandaşımızın ilgisi, alakası, sevgisi, muhabbeti çok güzel… İnşallah Cumhur İttifakı olarak onların bu beklentisine layık olacak bir çalışmayı, gayreti, önümüzdeki dönemde de göstereceğiz. İnşallah hocamla beraber seçimden sonra da belediye yönetiminde beraber görev alıp, Bolu’muza hizmet edeceğiz. Bütün Bolu’muza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

MHP'li doğan: "Seçimi zaferle tamamlayacağız"

MHP tarafından Bolu Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen ancak yapılan ittifak görüşmeleri sonrası Metin'in lehine çekilerek AK Parti'den kontenjan belediye meclis üyesi adayı olan İbrahim Doğan'da, zaferden emin olduklarını dile getirerek, "Genel Merkezlerimiz Cumhur İttifakı konusunda bir araya gelmiştir. Biz de burada Fatih Bey ile bir aradayız. Bu seçim dönemini hayırlısıyla birlikte zaferle tamamlayacağız inşallah. Girmediğimiz kapı kalmayacak. Sıkmadığımız el kalmayacak. El ele gönül gönle inşallah zafere doğru gideceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim