16.Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nın bu yıl ki ikinci yerel Çalıştayı İzzet Baysal Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Çalıştaya, Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram, Eğitim Reformu Girişimi Eğitim Laboratuvarları Koordinatörü Suat Kardaş, Bağışçılar Vakfı Üyeleri, öğretmenler katıldı.

Bu yıl Merak edenler temasıyla gerçekleştirilen 16. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nın ikinci yerel çalıştayı Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği, Sabancı Vakfı ve Bolu Bağışçılar Vakfı destekleriyle yapıldı. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 2004 yılından bu yana Eğitim Reformu Girişimi tarafından yapılıyor. Konferans gönüllü öğretmenlerin katılımlarıyla eğiticiler eşliğinde sürdürülüyor. Öğretmenler öğrencilere daha iyi bir eğitim verebilmek için deneyimlerini, fikirlerini ve tecrübelerini bir birleriyle paylaşıyor.

Çalıştayın açılış konuşmasını Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe yaptı. Yasin Tepe eğitimde merakın önemine dikkat çekti ve öğretmenlerin öğrencilerde keşfettikleri merakı yönlendirmeleri gerektiğine değindi.

Çalıştayın sonunda, Eğitim Reformu Girişimi Eğitim Laboratuvarları Koordinatörü Suat Kardaş tarafından, Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram’a plaket takdim edildi.

Editör: TE Bilisim