2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olduğunu açıklayan Erhan Beykoz, evraklarını teslim ederek resmen aday adayı oldu.

MEHMET FATİH YALINIZ

Cumhuriyet Halk Partisinde düzenlenen bir toplantı ile resmen aday adaylığı başvurusunu yapan CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Beykoz, evraklarını CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’na teslim etti.

Parti binasında düzenlenen toplantıya, Erhan Beykoz’un yakınları, partililer ve basın mensupları katıldı.

Burada bir basın açıklaması yapan CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Beykoz’un aday adaylığının hayırlı olmasını diledi. Türkoğlu şöyle konuştu; “Gençlik kollarından başlayarak, hizmet vermiş, Cumhuriyet Halk Partisinin iki dönemdir belediyede belediye meclis üyesi olarak temsilcilik görevini son derece güzel bir şekilde yerine getiren kıymetli dostumuz Sayın Erhan Beykoz’un geçmiş süreçte, aday adaylığını açıkladığını hepimiz biliyoruz. Bugün de resmi olarak kendisi evraklarını tamamlayarak, müracaat etti. Biraz önce inceledik, bütün evrakları tamam Erhan Bey’in. Partimize bu kadar emek vermiş, gönül vermiş, gece gündüz demeden, farklı görevlerde koşturmuş bir arkadaşımızın partimizi temsil edecek başka bir göreve, belediye başkanlığı görevine talip olması bizi mutlu ediyor. Siyasi partilerin en büyük arzusu isteği, bir makama mevkiiye çokça insanın müracaat etmesidir. Ben bu açıdan da Erhan Bey’e çok teşekkür ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Bu süreci nasıl tamamlarsak tamamlayalım, inanıyorum ki, hem Erhan Bey hem de şu an bize resmi olarak başvuran Cahit Bey, partimizde hizmet etmeye, partimiz için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerdir. Ben iki değerli dostumuzun da aldığı örgüt terbiyesinin bunu gerektirdiğini bildiklerini biliyorum. Hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum.”

Türkoğlu’nun ardından konuşan CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Beykoz, partisinin belediye seçimlerinde başarılı olması için elinden geleni yapacağını söyledi. Beykoz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Çok önemli çok kutsal ve Bolu için Bolu’nun yarınları için, çocuklarımızın, gençlerimizin yarınları için orta yaşlı ve büyüklerimizin daha güzel yaşanılabilir bir Bolu’da huzur ve mutluluk içinde gözleri pırıl pırıl, ışıl ışıl birbirini kucaklayarak yaşayabilmeleri için Bolu Belediye başkanlığına aday adayı oldum. Bu aday adaylığım sürecinde, sayın ilçe başkanım, il başkanım, partili arkadaşlarım, özellikle eşim, ailem ve çok yakın dostlarımın çok ciddi destekleri ile buralarda bulundum. Cumhuriyet Halk Partisi, bir okul, buradan aldığım terbiye ile hem alaylı hem mektepli olarak almış olduğumuz terbiye ile de Cumhuriyet Halk Partisinin başarılı olabilmesi için elimden gelenin hepsini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Saygıdeğer Boluluların da şunu bilmesi gerekir ki, ben her şeyden evvel, gönüllere girmeye geliyorum. Her şeyden evvel dostluk sofraları kurarak, o insanların yarınlarında çok güzel bir yaşam sürmeleri için geliyorum. Çok ince dokunuşlarla, Bolu Belediyesinde hakkın, hukukun ve adaletin egemen olduğu, demokrasinin tüm kurumlarda, tüm birimlerde sonuna kadar işlediği bir Bolu Belediyesine talip oluyorum. Bunu da samimiyetimle söylüyorum, ilk günkü heyecanım artarak da devam ediyor. Biz, Bolu Belediyesini alacağız, Bolu Belediyesini yaşanabilir bir Bolu ile buluşturacağız. İşte o zaman turizmden tarıma, üniversiteden şehrine Bolu Türkiye’nin belki de dünyanın göz bebeği olacak. Bunun için biz hazırız, kadrolarımız, hazır, ekiplerimiz hazır, bizler hazırız, yönetimlerimiz hazır, gençlik kollarımız hazır, kadın kollarımız hazır, biz hazırız, biz heyecanlıyız, biz Bolu’ya, Bolu’nun yarınlarına gök kubbede bir hoş seda bırakmak için yola çıktık. Umarım ve dilerim hiçbir yanlışımız, hiçbir eksiğimiz olmadan, bunu da başaracağız. Bu başarıda öncelikle Bolulular, Bolu’da yaşayan herkes ve sizler olacaksınız. Tüm Bolululara, halkımıza hayırlı olsun. Cumhuriyet Halk Partisi belediyesinde buluşmak üzere.”

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Beykoz, evraklarını CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’na teslim ederek, resmen aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Editör: TE Bilisim