CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Boluluların başkanı olacağını belirterek, “Türkiye'nin en pahalı suyunu, en pahalı emlak vergisini ödeyerek oluşturduğunuz bütçeden bir tek Suriyeliye, bir tek kuruş yardım yapmayacağım. İş yeri açma ruhsatı da vermeyeceğim" dedi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Tanju Özcan, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte 500 Evler Sitesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

‘Suriyelilerin değil, Boluluların başkanı olacağım’ sözünü hatırlatan Özcan "Son 6-7 yıldır bir sıkıntı var. Bu paralar Bolu'daki yoksul vatandaşımıza gitmiyor. Bu paraların yüzde 95'i Suriyelilere gidiyor. O yüzden ilk aday olduğum gün, ‘Ben Boluluların başkanı olmaya geliyorum, Suriyelilerin değil’ demiştim. Türkiye'nin en pahalı suyunu, en pahalı emlak vergisini ödeyerek oluşturduğunuz bütçeden bir tek Suriyeliye, bir tek kuruş yardım yapmayacağım. İş yeri açma ruhsatı da vermeyeceğim. Çünkü Bolu'ya ve Türkiye'ye yerleşsinler istemiyorum. 37 milyar dolar para harcamışız. Emeklilikte yaşa takılanlara gelince para yok, emekli maaşlarını arttırmaya gelince para yok ama Suriyelilere gelince para bol. 4 buçuk milyon Suriyeli ağırlıyoruz. 77 milyon nüfus, 5 milyon kişiye 6-7 yıldır bakıyor" diye konuştu.

"TANJU ÖZCAN KAZANACAK, BOLU KAZANACAK"

BAİBÜ İlahiyat Fakültesinde okuyan görme engelli bir öğrencisi ise, söz alarak şu ifadeleri kullandı:

"Şu anki mevcut belediyenin birçok eksiği var. Biz bu eksiklikleri değerli başkanımız ile tamamlayacağız ben buna yürekten inanıyorum. Duraklarda ve trafik ışıklarında sesli sinyalizasyon sistemi görme engellilerin daha rahat hareket edebilmesini sağlayacaktır. Bunlarda tabi ki de Tanju Başkanımla olacaktır. Şuanda da bu seçimi yüzde 60 alacağız, ben başkanıma her zaman dua ediyorum. Bolu kazanacak, Tanju Özcan kazanacak."

Editör: TE Bilisim