Türk Ocakları Bolu Şubesi Başkanı Hamdi Zenginbal’ın ev sahipliğinde Grand Köroğlu Otel’de gerçekleşen geleneksel iftar organizasyonuna Türk Ocaklılar bu ramazanda da yoğun ilgi gösterdi.

İftar programına Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Mansur Şen ve İsa Özcan, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler, üyeler ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilavetini dinleyen davetliler ezanın okunmasıyla oruçlarını açtı. İftar programında davetlilere hitaben bir konuşma yapan Türk Ocakları Bolu Şubesi Başkanı Hamdi Zenginbal, Türk Ocakları Bolu Şubesi’nin geleneksel iftarına katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Zenginbal, Ramazan ayının ülkeye huzur ve bereket getirmesini temennisinde bulundu.

Zanginbal’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz yaptığı konuşmada; Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde tüm zorlukların üstesinden geleceğini söyledi. Türk Ocakları’nın Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu da ifade eden Öz, “Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı günler, Türk milletinin birlik olması ve kucaklaşması ile geride kalacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum. Şimdi tüm mesele vatanımız için birbirimize kenetlenmek” dedi.

İftar programının sonunda katılımlarından dolayı Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz’e Köroğlu Heykeli hediye edildi.

Editör: TE Bilisim