(Haber Ahmet İshak Gülen) Açıldığı günden bu yana yenilikçi bir eğitim modeliyle adından başarıyla söz ettiren KÖK Kurs 2. geleneksel bahar şenliğini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi özel bir günde gerçekleştirdi. Akademik gelişimin doğru desteklenmesinde izlediği yöntemlerle fark yaratan kurum, sahip olduğu fiziki koşulların avantajını da öğrencilerin sosyalleşmesine olanak sağlayacak şekilde kullanıyor.

foto galeri gif-2

Sınav tarihleri yaklaşırken öğrenciler streslerini atıp, eğlenceli yarışmalarla eğlenirken DJ performansıyla müzik ziyafeti yaşadılar. Ziyafet sadece müzikle kalmadı. Müziğin yanın mangal keyfiyle öğrencilerin mideleri de ziyafetin tadını çıkarttı. Yapılan çekilişle öğrenciler akıllı kol saati, tablet, bluetooth kulaklık, bluetooth hapörler ve diğer sürpriz hediyelerin sahini oldu. Hediye kazaman öğrencilerin de mutlulukları görülmeye değerdi.

Bahar şenliği tüm öğrencilerin katılımına açık olduğu için şenliğe yoğun bir katılım oldu ve etkinlik eğlenceli bir şekilde son buldu.

Editör: Ahmet İshak GÜLEN