(HABER: ASLI AKIŞ)- AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcıları Nevzat Şatıroğlu ve Dr. Zafer Demircan'ı makamında ziyaret etti. Coşkunyürek; “Bolumuzun devam eden ve planladığımız enerji yatırımları, ilçelerimiz ve köylerimizin enerji nakil hatlarının yenilenmesi, bakım ve onarım çalışmaları ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

Bolu ve ilçelerinde devam eden ayrıca yapılması hedeflenen projeleri görüşmek, bölgeye yapılacak enerji yatırımları değerlendirilmesi amacıyla Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcıları Nevzat Şatıroğlu ve Zafer Demircan'a ziyarette bulundu. 

“VERİMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK”

Coşkunyürek, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada; “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcılarımız Sn. Nevzat Şatıroğlu ve Sn. Zafer Demircan'ı ziyaret ederek Bolumuzun devam eden ve planladığımız enerji yatırımları, ilçelerimiz ve köylerimizin enerji nakil hatlarının yenilenmesi, bakım ve onarım çalışmaları ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bakan Yardımcılarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: Oğuzhan EKE