Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolusporlu yöneticilerin ardından Boluspor A takımında bulunan oyunculara da yeni sezon başarı dileğinde bulundu.

Kırmızı beyazlı oyunculara yeni sezonda sakatlıksız bir sezon diledi. Kılıç, “Çok değerli ama daha yukarılarda olmamız gerekiyor. Onun için kulübümü biz daha yukarılara hep beraber çıkartacağız. Hocamızla az önce konuştuk. Oldukça heyecanlı. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“Boluspor, Bolu için bir marka

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Boluspor’un bir marka olduğunu ifade ederek; “Az önce yetkililerle birlikte toplantı yaptık. Başarılar dilemek için geldik. Kamp sezonu başladı. Ondan sonrada lig başlayacak. Boluspor, Bolu için bir marka. Çok önemli bir spor kulübü köklü geçmişi olan bir kulüp. Bolulu vatandaşlarımız, Boluspor’u hep yukarıda görmek istiyor. Bunu daha önce yıllarca yapmış bir kulüp. Geçen sezonda aslında takım fena değildi. Genel anlamda belki play-off’a kalabilirdik. Bu sene inşallah iyi bir çalışmayla beraber daha iyi yerlerde Bolupor olacaktır” şeklinde konuştu.

“Bizlerde Boluspor’un hep yanında olacağız”

Bolu’da bulunan herkesi Boluspor’u desteklemeye davet eden Vali Kılıç, “Bizlerde Boluspor’un hep yanında olacağız. Bolulu hemşerilerimize, iş adamlarımıza, yerel yöneticilere, milletvekillerine herkese Boluspor’un yanında olmalarını Boluspor’u desteklemelerini istiyoruz. Çünkü Boluspor, Bolu için önemli bir marka. Bize göre daha ekonomik anlamda farklı yönlerden çok daha büyük şehirler var. Onlar Boluspor gibi birinci ligde olmak istiyor” dedi.

“İnşallah bu sezon Boluspor olarak çok daha güzel yerlerde olacağız”

Vali Kılıç, Boluspor’un yerinin her zaman üst sıralar olduğuna vurgu yaparak; “Şuan da bulunduğumuz konumda bizim için önemli. Çok değerli ama daha yukarılarda olmamız gerekiyor. Onun için kulübümüzü biz daha yukarılara hep beraber çıkartacağız. Hocamızla az önce konuştuk. Oldukça heyecanlı. Kendisine başarılar diliyorum. Bolu’ya hoş geldi. Yeni gelen arkadaşlarımıza da hoş geldin diyoruz. Başarılar diliyoruz. İnşallah bu sezon Boluspor olarak çok daha güzel yerlerde olacağız” ifadelerini kullandı.

vali-erkan-kılıç (4)vali-erkan-kılıç (3)vali-erkan-kılıç (2)vali-erkan-kılıç (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ