Yamaner Kuyumculuk tarafından düzenlenen, Sıra dışı Mücevher Günleri kapsamında, Roberto Bravo markasının, sıra dışı koleksiyonlarının tanıtımı yapıldı. 8 -12 Kasım tarihleri arasındaki Yamaner Kuyumculuk Cadde mağazasının açılışıyla beraber düzenlenen Sıra dışı Mücevher Günleri'ne Roberto Bravo  CEO’su Mustafa Kamar’da katıldı. Yamaner Kuyumculuğun Cadde mağazasına tüm Boluluları beklediklerini söyleyen Çağlar Yamaner, “29 yıllık tecrübemizi Caddeye taşıyarak müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Haber: Ahmet İshak Gülen 

Bu yıl ikincisi düzenlenen Sıradışı Mücevher günleri Yamaner Kuyumculuğun Caddedeki yeni mağazasında başladı. 24 farklı koleksiyonda binden fazla parçanın tanıtıldığı Sıradışı Mücevher günlerine Roberto Bravo  CEO’su Mustafa Kamar’da katıldı. Roberto Bravo Pazarlama Müdürü Selin Nizam’ın tanıtımı ile sergilenen Mücevherler ilgi odağı olurken Caddeye açılan Yamaner Kuyumculuğun yeni mağazası ise Boluluların hizmetine başladı.

“29 yıllık tecrübeyi cadde mağazamızda devam ettireceğiz”

Yamaner Kuyumculuğun Cadde mağazasına tüm Boluluları beklediklerini söyleyen Çağlar Yamaner sözlerine şu şekilde devam etti, “29 yıl önce yukarı çarsı da ilk mağazamızı açmıştık. Kısmet oldu, 10 gün öncede aşağı caddedeki yeni mağazamızı hizmete açtık. Bizim için çok farklı bir heyecan. Büyük bir mutluluk. Bundan sonraki süreçte yukarı çarşı da olduğu gibi aşağı caddede de müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Açılışımızla birlikte Bolulu hemşerilerimize bir sürprizimiz olsun istedik. Her zaman mağazalarda bulunamayan, bulundurmadığımız sıra dışı mücevherleri Roberto Bravo aracılığıyla Bolu’ya getirdik. 8–12 Kasım tarihleri arasında çok özel koleksiyonlarımızla hem Roberto Bravo’nun pırlanta mücevherli, altın koleksiyonları mağazamızda olacak. Bunun yanı sıra Mazal İstanbul’un elmas koleksiyonlarının tamamı mağazamızda. Bu ürünleri, bir şov bir sergileme gibi düşündük. Bunu da Bolulularla buluşturmak istedik. Önümüzdeki dönemde de inşallah bu tür çalışmalarımız devam edecek. Bu etkinliği biz yılda bir kere yapmayı planlıyoruz. İlkini yukarı çarşı’daki mağazamızda yapmıştık. Bu ikincisi olmuş oluyor. Artık bundan sonraki tarihimiz 1 yıl sonra olacak. Hizmet kalitemizi en üst noktaya çıkartmaya çalıştık. Bolulular her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Burada ürün olarak, servis olarak elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içindeyiz. Roberto Bravo’nun yanı sıra mücevher sektörünün en nadide eserlerini mağazamızda bulunduruyoruz. Bunun yanında saat koleksiyonu anlamında en seçkin koleksiyonlarımız mevcut. Bugünlere özel hem Roberto Bravo’dan hem de sıra Mazal İstanbul’dan açılış için özel indirimler aldık. Bunların hepsini tüketiciye de yansıtacağız. İnşallah önümüzdeki dönem hepimiz için hayırlı olur. Son olarak müşterilerimizi yeni açılan mağazamıza davet ediyorum.”

Roberto Bravo  CEO’su Mustafa Kamar’da yeni açılan Yamaner mağazasının dünya standartlarında olduğunu iafade etti ve Sıradışı Mücevher günleri hakkında bilgi verdi.

“Sıradışı Mücevher Günleri” ilgili bilgi vermeden önce Yamaner’in yeni mağazası için tebrik ediyorum. Dünya standartlarında Bolu için güzel bir mağaza yapmış. Bolu’ya hayırlı uğurlu olsun. Çok şık bir mağaza. Bunun dışında biz her sene “Sıradışı Mücevher Günleri” ile ilgili tüm dünyada Türkiye’de değişik çalışmalar yapıyoruz. Bolu bölgesinde de markamızla Yamaner’i birleştirerek yalnızca bu bölgede burada satıyoruz. Çünkü bizi taşıyacak, bizim ürünlerimizi bu alıcılarla buluşturabileceğine inandığımız tek firma bu bölgede Çağlar Yamaner. Bunun dışında Roberto Bravo ilgili bir şey konuşmak istesek, biz zaten sıradışı mücevherlerimiz var, farklı mücevherlerimiz var. Biz kendini farklı hissetmek isteyen kadınlara göre ürünler yapıyoruz. Bizim ürünlerimizi gördüğünüz zaman standart 20 tane kuyumcuya gitsen bu ürünleri göremezsin. Biz çok niş ürünler kendini farklı hissetmek isteyen, mutlu etmek isteyen yalnızca bu takı bende olsun diyen ve hikâyelerini doğadan alan ürünlerimiz var. Roberto Bravo dediğiniz zaman biz yalnızca Türkiye’de değil gerek CIS ülkelerinde Rus Cumhuriyetlerinde, gerek Avrupa da gerek Uzak Doğuda da satış ağlarımız var. Dolayısıyla da genellikle hedef kitlemiz çok farklı olan kendini özel hisseden, değişik ürünlere karşı hassasiyeti bulunan kadın topluluğu. Bunu da burada Bolu’da Çağlar Yamaner ile tamamlıyoruz. Beraber güzel bir işbirliğimiz var. Bundan sonra bu ürünlerimiz zaten bu güne kadar Çağlar Bey taşıyordu. Bundan sonra da bu firmada beraber devam edeceğiz. Biz herkesi bekliyoruz. Bu farklı, değişik ürünleri görmelerini istiyoruz. Çünkü bazı ürünlerimiz bu “Sıradışı Mücevher Günleri” için burada ondan sonra diğer yerlere taşıyoruz. En azından gelip görmelerini tavsiye ederim. Çok sıradışı ürünlerimiz var çok farklı ürünlerimiz var. Ben tekrar Çağlar beye yeni mağazası için hayırlı olsun diyorum”

“Roberto Bravo, her ürünün kendine ait hikayesi olan ve altını farklı bir şekilde yorumlayan bir firma”

Sıra dışı Mücevher Günleri kapsamında Bolu’ya gelen Roberto Bravo Pazarlama Müdürü Selin Nizam, firma olarak her ürünün kendine ait hikayesi olduğunu ve altını farklı bir şekilde yorumladıklarını söyledi Nizam, “ Firma olarak özellikle bayanların hem gözüne hem de duygularına hitap etmeye çalışıyoruz. Roberto Bravo’nun her koleksiyonuna baktığınızda doğa temalarının hakim olduğunu görürsünüz. Sergilediğimiz 24 farklı koleksiyonun tamamı el işçiliğidir. Ürünlerimizde pırlanta ve değerli taşlar kullanılır. Firmamız sıcak mine ve özel rodaj tekniği ile koleksiyonlarımızı oluştururuz.”

Editör: TE Bilisim