MHP Bolu 1.Sıra Milletvekili Adayı İsmail Akgül,  Bolu pazarında vatandaşlarla beraber olmak üzere toplandıklarını belirterek; “Bizim asıl işimizin asıl vebalimizin 14 Mayıs’tan sonra başladığının bilincindeyiz ve farkındayız” dedi.

Haber: Servet Gökçek

MHP Bolu 1.Sıra Milletvekili Adayı İsmail Akgül, il ve ilçe teşkilatlarıyla beraber büyük bir kalabalıkla Bolu pazarını ziyaret etti. Ziyaret esnasında vatandaşlara ve esnafa Türk bayrağı dağıtarak, hem Türk milletine hem de Bolu’ya hayırlı hizmetler yapma temennisinde bulunan Akgül, 14 Mayıs’ta zaferlerini hep beraber kutlayacaklarını vurguladı.

“ÖZNEMİZ BOLU OLARAK YOLA ÇIKTIK”

Ziyaret esnasında açıklamada bulunan Akgül,  hassasiyetlerinin Bolu olduğunun altını çizerek, milletvekili seçilme durumunda nasıl hizmet edileceğini göstereceklerini kaydetti. Akgül; “İl ve ilçe başkanlarımız ve yönetim kurullarımızla birlikte bugün Bolu’muzun kalbi Bolu pazarında vatandaşlarımızla beraber olmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Hassasiyetimiz biz öznemiz Bolu olarak yola çıktık ve bu şekilde de devam edeceğiz. Vatandaşımızın takdirleriyle bizim çocuklar ve bizim İsmail olarak başlayan bu teveccühü Allah nasip ederse de 14 Mayıs’tan sonra da devam ettireceğiz. Bizim asıl işimizin asıl vebalimizin 14 Mayıs’tan sonra başladığının bilincindeyiz ve farkındayız. Allah bu memleketimizin yüklerini çekmeye bize nasip etsin. Bu yolda daha önce hep milletvekillerinin belli bir statüde olduğu, Bolu sokaklarında da yetişen Bolu’nun öz evlatlarının da nasıl milletvekilliği yaptığı, milletvekilinin nasıl hizmet edilir, milletvekilliği nasıl yapılır biz Bolu’ya bu teşkilatlarla beraber göstereceğiz” dedi.

“14 MAYIS’TA ZAFERİMİZİ HEP BERABER KUTLARIZ”

Akgül, Bolu’da nasıl mücadele ettiğini tüm vatandaşların göreceğini aktararak, 1 oy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 1 oy da Milliyetçi Hareket Partisi’ne istedi. Akgül; “Allah nasip ederse en büyük projemiz olan şey samimiyet dedik. Bu samimiyetimizle yüce Türk milletine ve Bolulu hemşehrilerimize ispat edeceğiz. Danışmanlarıyla muhatap olan değil, milletin asıl vekaletini alan milletvekilliği ile birebir temas edecek olan Bolu halkına şimdiden teşekkür ediyorum. Rabbim bu teveccühe layık olmayı nasip etsin. Allah bizleri mahcup etmesin. Bolu’ya layık olmayı nasip etsin. Hem Türk milletine hem de Bolu’muza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İnşallah da bu teveccühle beraber 14 Mayıs’ta zaferimizi hep beraber kutlarız. Ama biz diyoruz ya 14 Mayıs itibariyle durmadan, yılmadan, yıkılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bolu’nun kalender evlatlarının da Bolu’da nasıl mücadele ettiğini tüm vatandaşlarımız görecek. İyi ki oy vermişiz, iyi ki oy verdirtmişiz diyeceğiz. İyi ki Milliyetçi Hareket Partisi diyecekler. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, 1 oy Tayyip Erdoğan Sayın Cumhurbaşkanı’mıza, 1 oy da Milliyetçi Hareket Partisi’ne diyor hepinize saygı, selam ve hürmetlerimle selamlıyorum. Hepinize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Pazar esnafının yoğun ilgisi ve “Bizim İsmail sana güveniyoruz” sloganlarından sonra Akgül büyük gurur yaşadığını dile getirdi.

4-125-103-201-422-28

Editör: Servet GÖKÇEK