Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek,  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve İş Bankası arasında imzalanan “Maaş Ödeme Protokolü’ne ek Promosyon Sözleşmesi” dolayısıyla memnun olduklarını dile getirdi.

Haber: CANSU GÜRZ

Başkan Furkan Özübek, üniversitenin en önemli gündem maddelerinden biri olduğunu belirttiği anlaşma ile ilgili “Rektörümüz ve Üniversite yöneticilerimizin de gayreti çalışanların memnun olacağı bir promosyon ödemesi içindi. Kendilerine çalışanlar adına teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Özübek, sendika olarak mücadelelerinin devam edeceğini ve çalışanların haklarını alması, çalışma hayatlarında mutlu ve huzurlu olmaları için çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.

“ÇALIŞANLAR ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Furkan Özübek, imzalanan sözleşmenin çalışanların beklentilerini karşıladığını ifade ederek, “Hepinizin bildiği gibi Üniversitemizde promosyon meselesi en önemli gündem maddelerimizden biriydi. İhale sürecinde çalışanların beklentisini karşılanması adına yoğun çabalarımız oldu. Sayın Rektörümüz ve Üniversite yöneticilerimizin de gayreti çalışanların memnun olacağı bir promosyon ödemesi içindi. Kendilerine çalışanlar adına teşekkür ediyoruz.

Bu yoğun çabalar sonucunda İş bankası teklifini revize ederek 15 Ay İçin 13 Bin 500 TL’lik bir promosyon anlaşması ile ihale neticelenmiştir. Tüm üniversite çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

“MUTLU ÇALIŞAN MUTLU TÜRKİYE İDEALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK ADINA BİR SENDİKAL MÜCADELE YÜRÜTÜYORUZ”

BAİBÜ’deki promosyon meselesinde olduğu gibi çalışanların talep ve sorunları ile ilgili her bir konuda çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizen Başkan Furkan Özübek, “Gayemiz çalışanların haklarını alması, kazançlarının artması, çalışma hayatında mutlu ve huzurlu olmaları içindir. Biz Mutlu Çalışan Mutlu Türkiye idealimizi gerçekleştirmek adına bir sendikal mücadele yürütüyoruz.

Üniversitede ki promosyon meselesinde olduğu gibi çalışanların talep ve sorunları ile ilgili her bir konuda tüm platformlarda var gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz.

Biz bir kez daha promosyon ihalesi sürecinde çalışandan yana tavırları ile sürecin bu şekilde sonlanmasını sağlayan Sayın rektörümüze ve üniversite idarecilerimize teşekkür ediyor, çalışanlara ise tekraren hayırlı olsun diyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim