Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi merkez ünitesinde 17 yataklı ek Palyatif servisi açılacağını duyurdu. Demirkol; “Hastalarımıza gönülden bağlıyız. Elhamdülillah. Hayırlı olsun Bolu'muza” dedi.               

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi bünyesinde açılması planlanan 17 yataklı Palyatif Bakım Merkezi için son hazırlıklar tamamlandı. Yeni açılacak ek Palyatif servisi ile birlik Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi toplamda 64 palyatif yatak ile ülkemizin oransal olarak en çok palyatif yatak kapasitesine sahip hastanesi haline gelecek.

“BOLUMUZA HAYIRLI OLSUN”

17 yataklı palyatif servisi ile ilgili Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesinden yapılan paylaşımda; “Tüm hazırlıklar tamam. Hastalarımıza gönülden bağlıyız. İzzet Baysal’ın bolumuza emaneti merkez ünite kalıcı konutlar  hastanemizde 17 palyatif yatağı daha açıyoruz. İzzet Baysal Devlet Hastanemiz Merkez Ünitesinde açılacak olan yeni ek Palyatif Servisimizle birlikte toplamda 64 palyatif yatak ile ülkemizin oransal olarak en çok palyatif yatak kapasitesine sahip hastanesi olarak hizmet vereceğiz. Bolumuza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim