19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yıl dönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Bolu’da da Atatürk Anıtı’ndaki törenle başladı. Etkinlikler çerçevesinde 104 metrelik dev bayrakla yürüyüş yapıldı.

Haber: Aslı Akış

Törene, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Garnizon Komutanı Vekili Piyade Komando Kıdemli Albay Merdin Kışkan, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir ve Hasan Hakan Alpaslan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, gaziler, askeri erkan, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, STK'lar, Bolu Gençlik ve Spor İl müdürlüğü personeli, öğretmenler  ve öğrenciler katıldı.

104. YIL KORTEJİ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak, Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasının 104’üncü yılı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bolu'da tören ve kortej yürüyüşü düzenlendi.

Törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, Bolu Belediyesi Bando Ekibi eşliğinde İstiklal Marşı okundu, Türk bayrağı göndere çekildi.

MOTOSİKLETLİ JANDARMA TİMLERİ EŞLİK ETTİ

Anıtpark'ta bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından kutlama programının yapılacağı Karaçayır Spor Salonu'na kadar kortej yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe motosikletli jandarma timleri ile atlar liderlik etti.

 

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ