Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet ve Ödül Töreni düzenlenecek. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 28. dönem mezunları için düzenlenen törende dereceye giren öğrencilere de ödülleri verilecek. Mezuniyet töreninde sosyal mesafe kurallarına riayet edilecek ve maske takılacak.

 Haber: ASLI AKIŞ

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi Bordo Salondaki tören, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak.  Daha sonra Müzik dinletisi yapılacak.  Açılış konuşmasını BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın yapacağı tören protokol konuşmaları ile devam edecek. Konuşmaların ardından ödül törenine geçilecek ve son olarak öğrenciler kep atacak.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 2019-2020 Akademik Mezuniyet ve Ödül Törenine dair yapılan açıklamada; “Üniversitemizin değerli idari ve akademik personelleri; 2019-2020 Akademik Mezuniyet ve Ödül Törenimiz 20 Ağustos 2020 günü yapılacaktır.

Pandemi tedbirleri kapsamında, katılımcıların sağlığı düşünülerek, sayının asgari seviyede tutulması gayesiyle törene; dereceye giren öğrenciler ve ailelerinden en fazla iki kişi, ilimiz protokol üyeleri, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyet Üyeleri, Üniversitemiz Senato Üyeleri ile basın mensupları katılması uygun görülmüştür. Bilgilerinizi rica ederiz.” İfadelerine yer verildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü

Tüm katılımcıların dikkatine;

“Pandemi tedbirleri kapsamında, tören süresince maske takılması ve sosyal mesafeye riayet edilmesi gerekmektedir.”

TARİH: 20 AĞUSTOS 2020 PERŞEMBE

Saat: 14:00

Yer: BAİBÜ Kongre Merkezi Bordo Salon

PROGRAM

14.00 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

MÜZİK DİNLETİSİ

Anadolu Güneşi Bağlama ve Keman İkilisi

AÇILIŞ KONUŞMASI

Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI (Rektör)

Protokol Konuşmaları

ÖDÜL TÖRENİ

Üniversite, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokullarından dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin takdimi

KEP ATMA TÖRENİ

Editör: TE Bilisim