Adalet ve Kalkınma Partisi Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti’de devam eden değişikliklerle ilgili konuştu. Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde belediye başkanlarının değişmesini değerlendiren Doğanay, “Sıkıntı olan her bölge, ismi, cismi, unvanı ne olursa olsun bu şahsımda olmak kaydıyla diyorum devam edebilir.” diye konuştu.

İl başkanları ve ardından belediye başkanlarının istifası ile devam eden süreç hakkında konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Türkiye’nin farklı İl ve İlçe Belediyelerinde olan değişiklikler ve değişikliklerin devam edeceğini düşündüğünü ifade etti.

Doğanay konuşmasına şu şekilde devam etti, “Bu süreç başladığı günden bu güne kadar çok farklı dedikodular her tarafta var bunlar. Ama süreç ilk önce il başkanları üzerinde oldu belki halen devam da ediyor olabilir ama şu anda belediyeler üzerinde bir yoğunluk olduğu için belediyelerden konuşuluyor. Tabi sayın genel başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar sürecinin şu ana kadar olan kısmında bir İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir ve Düzce’si derken bundan sonrasında ne var inanın bunu en yetkili ağızdan Ankara’dan, sayın genel başkanımızdan duyulmadığı, onun azından çıkmadığı sürece biz ne söylesek bu kısmı bilen taraf değiliz. Bu süreç bu şekilde il ve ilçe belediyeleri olarak devam edecek mi derseniz edebilir çünkü 2019’a çok ciddi bir şekilde hazırlıkla girmek istiyoruz. 2019 da öncelikle yerel seçimler daha sonrasında genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri olacağı için çok ciddi kafa yoruyoruz ve hata yapmak istemiyoruz çünkü hep söylediğimiz gibi Türkiye’nin kaderi AK Partinin kaderiyle beraberdir. Sonuç olarak bu süreç devam edebilir mi tabi ki edebilir, sıkıntı olan her bölge, ismi, cismi, unvanı ne olursa olsun bu şahsımda olmak kaydıyla diyorum devam edebilir. Koltuklar verilirken iyi istifa et denilince kötü olmamalı.”

Editör: TE Bilisim