2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı” Vali Erkan Kılıç'ın başkanlığında, okul idarecilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında yapılan projeler ve genel değerlendirme hakkında Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı’nın sunum yaptığı toplantıda; il genelinde okullarda yapılan güçlendirme, tadilat ve inşaat ile ilgili son durum değerlendirmelerinde bulunuldu.

Yapılan sunumların ardından Vali Erkan Kılıç, yapılan güçlendirme, bakım ve onarım çalışmalarının ardından okulların fiziksel alanlarının geçtiğimiz yıla göre bu yıl daha iyi olduğunu belirterek, “Öncelikle yeni eğitim öğretim yılımız ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Fiziki imkanlarımızın yanında niteliksel anlamda da eğitimimizin kalitesini yükseltmemiz gerekiyor. Bir hedef, bir ideal, bir gayret olmadığı zaman başarı da gelmiyor. Bu anlamda sizlerden daha çok gayret bekliyorum. Hedeflerimizi bir önceki yıla göre mutlaka artıralım, idealist olalım. Sınav bakımından incelediğimizde Bolu’da önceki yıllara göre bu yıl Türkiye ortalamasının üzerindeyiz ama daha ileriye gitmemiz lazım. Gerek niteliksel, gerekse fiziki imkanlar olarak da kapasitemizi artırdığımız için bu yıl daha kaliteli ve başarılı bir eğitim öğretim yılı olacağına inanıyorum. 2023-2024 eğitim öğretim yılımız yeniden hayırlı olsun.” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK