30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen konser öncesi Belediye önünden başlayan ve İzzet Baysal Caddesi boyunca devam eden bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Bolu Belediyesi’nin düzenlediği konserde sahne alan müzik grubu “Gripin”, Belediye önünü dolduran on binlerce kişiye ‘milli bayram’ coşkusunu doyasıya yaşattı.

HABER: NİLAY ÇELİK

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kapsamında tüm ülkede olduğu üzere Bolu’da da kutlamalar gerçekleştirildi. Bolu’da da sabah saatlerinde resmi törenle başlayan kutlamalar, saat 20.00’yi gösterdiğinde Bolu Belediyesi Bandosu eşliğinde  ‘Zafer Yürüyüşü’ ile devam etti.

foto galeri gif

ELLERİNDE TÜRK BAYRAKLARI VE MEŞALELERLE YÜRÜDÜLER

Yüzlerce vatandaş İzmir Marşı eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile birlikte Belediye önünden başlayan ve İzzet Baysal Caddesi boyunca devam eden bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş boyunca coşkulu kalabalığa çevre binalarda oturan vatandaşlar ve sokaktan geçenler de alkışlarla destek verdi. Yürüyüşe Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan’da katıldı.

“GRİPİN” KONSERİ İLE COŞTULAR

Yürüyüş sonrası, Bolu Belediyesi’nin organizasyonu kapsamında Kent meydanında yüzlerce vatandaş bir araya geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bolu Belediyesi tarafından bir açık hava konseri düzenlendi. Belediye önünde gerçekleşen konserde müzik grubu “Gripin” sahne aldı.

“Gripin’in söylediği şarkılarla ve marşlarla ellerindeki Türk bayraklarıyla alanı dolduran on binlerce Boluluya Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşattı.

Konserin sonunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan tarafından gruba hediye takdim edildi. Alanı dolduranlar, grup tarafından seslendirilen şarkılara eşlik etti.