Milliyetçi Hareket partisi Bolu Milletvekili adayı Adem Evcil ve MHP Bolu İl Örgütü, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.  Seçim çalışmaları kapsamında Bolu Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulunan Evcil; “Gazeteciler cemiyetinin bizim için yeri, değeri, önemi çok büyük. Milletvekili olursak sizlere de en büyük vaadimiz “burada olacağız” dedi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan MHP Bolu milletvekili adayı Adem Evcil yaklaşan seçimler ile ilgili değerlendirmede bulundu. Ayrıca, Bolu Gazeteciler Cemiyetinin önemine vurgu yaptı.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin sosyal tesislerinde gerçekleşen ziyarete, MHP Bolu milletvekili adayı Adem Evcil, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, çok sayıda partili ve gazeteciler katıldı.

“ÂDEM EVCİL RÜZGARINI BOLU’DA DEĞER GÖRÜYOR”

Ziyarette ilk olarak Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu konuştu. Velioğlu, Adem Evcil rüzgarının Bolu’da değer gördüğünü ifade ederek; “Yoğun bir seçim maratonu yaşıyorsunuz. Takip ediyoruz, hiç durmuyorsunuz, iftar demiyorsunuz, sahur demiyorsunuz. Ben Âdem Evcil rüzgarının bu kadar eseceğini bu kadar hiç düşünmemiştim. Gazeteci olarak, kamuoyunda biz her zaman sokaklarda anket yapan insanlarız. Anket yapmıyoruz ama insanlarla konuştuğumuz, akşam eve gittiğimizde kafamızda döndürdüğümüz zaman bir, MHP ile birlikte Âdem Evcil rüzgarını Bolu’da ne kadar değer gördüğünü son günlerde görüyoruz. Çok çalışıyorsunuz, durmuyorsunuz. Gençliğin verdiği bir enerjiyle hiç durmuyorsunuz. Ben başarılar diliyorum. Allah bu emeğinizin karşılığını verecektir. İnşallah seçimlerde hayırlı olur, bu kadar koşturmanızın karşılığını alırsınız” şeklinde konuştu.

“BURADA OLACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket partisi Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, gazeteciler cemiyetinin değerinin çok büyük olduğunu kaydetti. Evcil; “Gazeteciler cemiyetinin bizim için yeri, değeri, önemi çok büyük. Sebebi de şu; bizler gazeteci arkadaşlarımızla mesai arkadaşı gibiyiz. Eylemlerde, organizasyonlarda sürekli karşılaşıyoruz. Bizlere en büyük desteği veren kuruluş Bolu Gazeteciler Cemiyeti. Dolayısıyla şahsınızda tüm arkadaşlarımız sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Sizlerin de belirttiği gibi zorlu bir seçim süreci içerisindeyiz. Yaklaşık 18 günlük bir maraton kaldı önümüzde. Gece, gündüz, sahur, iftar demiyoruz her bulduğumuz boşluğu, fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Yoğun bir program içerisindeyiz. Allah milletvekilliğini nasip kısmet ederse milletvekili olduktan sonra da gazeteciler cemiyeti ile kopuk bir bağ kesinlikle olmayacak. Toplumun birçok alanı ile alakalı fikir sahibi olmadığınız alakalı bile haber yapmaya gidiyorsunuz. Dolayısıyla o alanla ilgili araştırma yapma fırsatı buluyorsunuz. Milletvekili olursak sizlerle istişare şeklinde olacağız. Özellikle seçim zamanından semim zamanına sadece kampanyalarımızı yürütmek ile ilgili pazarlık yapmak adına burada olmayacağız. Sorunları ve sıkıntıları bizden daha objektif biz gözle sizler değerlendirebiliyorsunuz, görebiliyorsunuz. Bizler biraz daha subjektif yaklaşabiliyoruz. Etrafımızdaki insanların etkisinde kalabiliyoruz ya da bir şekli ile konulardan uzakta kalabiliyoruz. Allah bize bu işi nasip ederse sizlere de en büyük vaadimiz “burada olacağız”. İnşallah çıktığımız yolda bizi muzaffer eyler” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim