(ÖZEL HABER: ASLI AKIŞ) Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Bolu Merkeze bağlı Kültür Mahallesinde yaptırılan ve yapımı devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Bolu Sosyal Hizmet Merkezi hizmet binası çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

2023 yılında ihalesi ve 2023 yılının 10. ayında yer teslimi yapılan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasında çalışmalar devam ediyor. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin, farklı yerlerde hizmet veren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı bu 3 kurumun aynı çatı altında toplanacağını vurguladı.

“MODERN VE GÜZEL BİR TASARIMLA HİZMET VERECEK”

Binanın 4000 metrekarelik bir arazi üzerine kurularak 4 katlı olacağını söyleyen İl Müdürü Cemal Keskin, modern yeni hizmet binasına dair paylaşımda bulunarak; “İhalesini 2023 yılı içerisinde yaptık. 2023 yılının 10. Ayında iş yeri teslimi gerçekleştirdik. 2024 yılının 12. Ayında iş teslim süresi resmiyette olan zaman dilimi. 4000 bin metrekare arsa üzerinde kurulu. Toplamda 5 bin 85 metrekare alanı olacak olan zemin artı 3 bodrum katı saymaz ise 4 katlı il müdürlüğü hizmet binası olacak. Hem estetiği hem de hizmetin işlevselliği açısından oldukça güzel tasarlanmış bir bina olacak Bolu’ya kazandırılan.” şeklinde konuştu.  

“3 AYRI MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK”

Yeni binada hangi müdürlüklerin hizmet vereceğini de anlatan Keskin; “Bolu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Bolu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Bolu Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) üç ayrı müdürlük hizmet verecek. Alanın kullanımına göre olabilse Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi müdürlüğünde buraya alabiliriz.” İfadelerini kullandı.

“MEVCUT PERSONELİMİZ İLE DEVAM EDECEĞİZ”

Keskin, yeni binanın teslim süresinin 31 Aralık 2024 olduğunu ve personel atamasıyla ilgili herhangi bir durum olmayacağını belirterek; “Yeni binanın teslim süresi 31.12.2024. Şunu belirtmek isterim personel ataması ile ilgili bir durum olmayacak zaten mevcutta hizmet veren çalışanlarımız olacak. 2025 yılının ilk çeyreğinde Allah nasip ederse yeni binamıza kendi il müdürlüğümüz, sosyal hizmet müdürlüğümüz ve Bolu Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) olarak taşınacağımızı öngörüyoruz.” dedi. 

Editör: Ebru Buket EKE