AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, AK Parti’ye 350 yeni genç üye kazandırarak bölge birincisi olduklarını açıkladı. Kocadağ; “Ağustos ayının üye hedefi yüzdelik dilimine göre Bölge 1.’si olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bağlamda İlimizde yaşayan gençlerin Ak Parti’ye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveni ve inançları tam olduğunu gösteriyor” dedi.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan ve genel merkezin koordinasyonu tarafında yürütülen üye çalışmaları kapsamında Bolu Ak Gençlik Ağustos ayı üyelik hedefinde bölge birincisi oldu.

“GENÇ ÜYE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu “Gönül Seferberliği” çağrısına karşılık 81 İlde toplamda “Gönülden Gönüle” köprü oluşturarak 1 Milyon üye hedefine ulaşmamız gerektiğini söylemişti. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısını karşılıksız bırakmayan teşkilatlarımız adeta seferberlik ilan etti. Bizlerde bu çağrıya uyarak çalışmalarımıza başladık. Bilindiği üzere İlimiz Bolu son yıllarda göç alan, nüfusu artan iller arasında yer aldı. Bizlerde bu durumdan istifade ederek Bolu Ak Parti İl Gençlik Kolları teşkilatı olarak genç üye çalışmalarımıza İlimiz merkez İlçe dahil 9 İlçesinde tüm hızıyla devam ediyoruz.

“GENÇLERİN CUMHURBAŞKANIMIZA GÜVENİ TAM”      

Ağustos ayında İlimizde toplamda Ak partimize, davamıza 350 genç üye kazandırarak Ağustos ayının üye hedefi yüzdelik dilimine göre Bölge 1.’si olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bağlamda İlimizde yaşayan gençlerin Ak Parti’ye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveni ve inançları tam olduğunu gösteriyor.

“GENÇ KARDEŞLERİMİZİ ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Gençlere değer veren, siyasette gençlere yer ve imkan sunan, şuurlu gençliğin yetişmesi için öncülük eden, Bu ülkenin faydasına olacak her çalışma da elini taşın altına koyan Ak Partimizin İl Gençlik Kolları teşkilatına genç kardeşlerimizi üye olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim