HABER

AK PARTİ 20'NCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ ERTELENDİ

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde yaşanan afetler sebebiyle 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladıkları AK Parti'nin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini erteleme kararı aldıklarını duyurdu. Erdoğan; “Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız” dedi.

Haber: Aslı Akış

Türkiye, günlerdir yangın ve sellerle boğuşuyor. Önce Ege ve Akdeniz bölgesinden gelen yangın haberleri nedeniyle büyük üzüntü yaşanırken, ardından da Karadeniz bölgesinde etkili olan şiddetli yağışlar, vatandaşların içini yaktı. Kastamonu ve Sinop'taki sel felaketlerinde 17 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi de büyük üzüntü yarattı. Türkiye, afetlerle boğuşmaya devam ederken AK Parti, 20. yıl kutlamalarını erteleme kararı aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine ilişkin; “Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız AK Parti'mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık. Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız.” bilgisini paylaştı.