(Haber: Burhan Yeşiltaş) - AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, oyunu ailesiyle beraber kullandı.

Mahalli İdareler seçimlerinde sona gelindi. Bolu’da vatandaşlar, oy kullanmak için okullarda kurulan sandık başlarına gidiyor. AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol da oy kullanmak için eşi Eda Demirkol ve 3 çocuğuyla beraber Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesine geldi.

Burada eşiyle beraber oy kullanan Demirkol, vatandaşlarla selamlaştı.

“BARIŞ İÇERİSİNDE BİR SEÇİM ÇALIŞMASI İÇERİSİNDE OLDUK”

Seçimlerin hayırlı olmasını temenni eden Demirkol, “31 Mart tarihi gelmiş oldu. Öncelikle seçimin ülkemiz için memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Huzur içinde, barış içerisinde bir seçim çalışması içerisinde olduk. Ben bu noktada tüm adaylarımıza teşekkür ediyorum. Sakin ve huzur şehri olarak görmek istediğimiz, Bolu’muza yakışır bir seçim süreci atlatmış olduk hep beraber. Halkımız samimiyetle bu heyecana ortak oldular. Ben bu süreçte emek veren bütün teşkilat mensuplarımıza, gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün de emniyet mensuplarımızla güvenli bir seçim olsun diye bugün burada sandık görevlilerimizle birlikte emek veriyorlar. Emek veren bütün kamu görevlilerimize de çok teşekkür ediyorum. Seçimlerimiz ilimize, memleketimize hayırlar getirsin” dedi.

“SEÇİM SONUÇLARINI ORADA TAKİP EDECEĞİM”

Demirkol, seçim sonuçlarının takibine ilişkin ise, “Seçim sonuçları için ilk başta ilçe seçim kurulunda olacağım, daha sonrasında da oradaki gözlemimi görevimi tamamladıktan sonra da AK Parti İl Başkanlığına geçerek seçim sonuçlarını orada takip edeceğim” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE