AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından illerin performans belirleme anketine göre yapılan ziyaretlerin değerlendirmesinde, AK Parti Bolu Kadın Kolları Teşkilatı Türkiye 2’ncisi oldu.

AK Parti Bolu Kadın Kolları Teşkilatı, 2020 Eylül ayında AK Parti Teşkilat Performans Sistemine göre 81 il Kadın Teşkilatları arasında 2’nci sırada yer almayı başardı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından her ay illerin performanslarının değerlendirilmesi için yapılan Teşkilat Performans Sistemine göre AK Parti Bolu Kadın Kolları yapılan ziyaretler ve imza attığı işler ile Türkiye 2’ncisi olmayı başardı.

DOĞANAY TEBRİK ETTİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay sosyal medyadan konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “#2023 hedefimize Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti ruhuna ve disiplinine yakışır şekilde çalışmalarına yılmadan ve yorulmadan Sn. Hicran Çağalı başkanlığında devam eden İl Kadın Kollarımız, 81 il performans değerlendirmesinde Eylül ayında Türkiye 2'ncisi olmuştur. İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Hicran Çağalı ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim