AK Parti Genel Merkezi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla düzenlenen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Kızılcahamam’da başladı.

Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşma yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarının derinlemesine ele alınacağı ve 28 Nisan’a kadar devam edecek toplantıya, Bolu’dan AK Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün yanı sıra İl Başkanı Nurettin Doğanay, Kadın Kolları adına Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Canan Akbay, Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili ve Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan katıldı.

Toplantı ile ilgili AK Parti Bolu İl Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “İl Başkanımız Nurettin Doğanay, Kademe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılım sağladılar.” denildi.

Editör: TE Bilisim