Depremin yaşandığı Düzce’yi ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Jülide Sarıeroğlu ve beraberindeki AK Parti Bolu Sosyal Politikalar Başkanı İlker Aktaş, vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber: Oğuzhan Eke

Düzce’de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında bölgede hasar tespit çalışmaları başladı. Çalışmalar devam ederken, evleri hasarlı olan vatandaşlar için de çadırlar kuruldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Jülide Sarıeroğlu ve AK Parti MKYK Üyesi Tuba Köksal da felaketin yaşandığı bölgeyi ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Düzce İl teşkilatı mensuplarının yanı sıra AK Parti Bolu Sosyal Politikalar Başkanı İlker Aktaş da eşlik etti.

AK Parti heyeti depremin merkez üssü olan Gölyaka ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istekleri dinlendi. Bölgede devam eden çalışmalara ilişkin ekiplerden bilgi alındı.

Sarıeroğlu, ziyarete ilişkin, "Düzce’de depremden etkilenen vatandaşlarımızı Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılarımız Adıyaman Mv. Sn.Halil İbrahim Fırat,MKYK Üyemiz Sn.Tuba Köksal,Bolu ve Kocaeli Sosyal Politikalar Başkanlarımız ve yardımcıları ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dedik" ifadelerini kullandı.

 

 

Editör: TE Bilisim