Bolu Belediye Meclis toplantısı Mart ayı 1. Birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda, Bolu Merkez Kuzuören Emirler Köyü, Mudurnu İlçesi Tımaraktaş Köyü, Bolu Merkez Merkeşler Köyü, Mudurnu İlçesi Mangırlar köyüne yardım yapılabilmesi için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın protokol imzalaması yetkisi meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Karar AK Partili Meclis üyelerinin ‘ÇEKİMSER’, Millet İttifakı ve MHP Meclis üyelerinin ‘EVET’ oyuyla oy çokluğu ile kabul edildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, göreve geldiği günden itibaren Bolu Merkez ve İlçelerinde bulunan köylerin taleplerini geri çevirmeyerek bugüne kadar birçok köyün ihtiyaçlarını karşıladı.

Bolu Belediye Meclis toplantısı Mart ayı 1. Birleşiminde köylere yardım yapılmasıyla ilgili konu yine gündeme geldi. Başkan Özcan, AK Partili Meclis üyelerine yardımlara ‘EVET’ diyememelerinin sebebini sordu.

Bolu Merkez ve ilçelerinde bulunan köylere, köy muhtarlarının talepleri üzerine Bolu Belediyesi tarafından yapılacak yardımlar için AK Parti Bolu Belediye Meclis üyeleri çekimser kaldı.

Oylamaların ardından bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Partili Meclis üyelerine bu yardım taleplerine neden ‘EVET’ diyemediklerini sorarak; “Arkadaşlar siz bu köylere hiç gidiyor musunuz? Bu köylerdeki insanlar diyor ki, AK Partili üyeler niye bu yardımlara evet demiyor diye soruyorlar. Neden evet diyemiyorsunuz arkadaşlar? Bu konu ile ilgili kanuni bir şey olacak olsa o kadar müfettiş geldi ve hiçbir sorun çıkmadı” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim