Olimpik Yüzme Havuzunda minik sporcuların müsabakalarını izleyen AK Parti Bolu Milletvekili Kazım Konak, 14 Mayıs seçimleri öncesi gençlere seslendi. Gençleri sandığa çağıran Konak, “İstikrar için, parlak bir gelecek için gençlerimizi Cumhur İttifakımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

CUMHURİYET CADDESİNDE ESNAF GEZİSİ

Seçim çalışmalarını Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafları gezerek sürdüren AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, esnafların teveccühlerine son derece önem verdiklerini kaydetti. Esnaflarla uzun uzun sohbet eden ve desteklerini isteyen Kazım Konak’a yol üzerindeki vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

MİNİK SPORCULARA DESTEK

Kazım Konak ilimize kazandırılan dev eserlerden biri olan Olimpik Yüzme Havuzunda minik öğrencilerin yüzme müsabakalarındaki heyecanına da ortak oldu. Geleceğin milli sporcularına başarılar dileyen AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, AK Parti Hükümeti döneminde gençlik ve spor alanında Bolu’ya yapılan yatırımlarla spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini söyledi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

2022 yılında toplam 25 milyon 744 bin 213 liralık Gençlik ve Spor Bakanlığının, spor tesisleri anlamında ilimizde yatırımı gerçekleştiğini söyleyen AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, “Bu yıl da Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle Spor Toto Başkanlığıyla yapılan protokol kapsamında ilimize 167 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirilecektir. Milletvekillerimizin de girişimleriyle il merkezi ve ilçelerimiz dahil olmak üzere gerçekten çok ciddi anlamda bir yatırım almış oluyoruz” dedi.

SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ

Spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını vurgulayan Kazım Konak, “Spora ve sporcuya verdiğimiz değer ile hemen hemen her branşta dünya çapında düzenlenen yarışmalarda ülkemizi gururla temsil edip madalya ile dönen sporcularımız gün geçtikçe çoğalıyor. Gençler bizim önümüzü aydınlatıyor ve gençlerimize yaptığımız yatırımları da artırarak yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Gençlere de seslenen Konak, “İstikrar için, parlak bir gelecek için gençlerimizi Cumhur İttifakımızı desteklemeye davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE