AK Partili Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve beraberinde merkez ilçe başkanı kazım konak ile birlikte Yukarı Çarşı esnafını ziyaret etti. Partililer, esnaf ve müşterilerle sohbet etti ayrıca vatandaşların görüşlerini de aldı.

Haber: CANSU GÜRZ

Ak Partili Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Bolu  Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve partililer Yukarı Çarşı esnafı ile bir araya geldi. Esnafın öneri ve şikâyetlerini dinleyen AK Parti Bolu teşkilatı çarşı içerisinde alışveriş etmekte olan vatandaşlarla selamlaşmayı ihmal etmedi.

Resmi kıyafetler içerisinde görmeye alışılan siyasi partililer saha çalışmalarına sportif kıyafetler ile katılarak vatandaşların sempatisini topladı.

“VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”   

Milletvekili Aydın esnaf ziyareti il ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini aktararak ,“Teşkilatımızla birlikte vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Tarihi Yukarı Çarşı'mızda esnafımızla ve hem şehrilerimizle bir araya geldik.” ifadelerine yer verdi.

“ESNAFIMIZI ZİYARET EDEREK HASBİHAL ETTİK”

Suat Güner ise, yukarı çarşı esnafı ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Bolu esnafına teşekkür ederek,“ Yukarı Çarşı esnafımızı ziyaret ederek hem hasbihal ettik hem de hayırlı işler diledik. Hoş sohbetleri ve yakın ilgileri için tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, bol kazançlı ve bereketli işler diliyorum.”ifadelerini kullandı.

 

 

Editör: TE Bilisim