Bolu Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı İsmail Akgül,  seçim çalışmaları kapsamında 15 milletvekili aday adayı ile birlikte sahada çalışma yürüttüklerini belirterek; “Sadece seçim sürecinde değil her zaman sahadayız. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yürütüyoruz. Cumhur İttifakı’nın başarılı olması için gayret gösteriyoruz” dedi.

Özel Haber: Aslı Akış

Uzun yıllar Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı, İl Başkan vekilliği yapan mevcutta Yeşilay Bolu Şube ve Türk Enerji-Sen Bolu İl Başkanlığı görevlerini yürüten Bolu MHP Milletvekili aday adayı İsmail Akgül,  MHP Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde MHP il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte 15 milletvekili aday adayı olarak ilçe ve semt pazarlarında esnaf ve vatandaşlarla buluştuklarını söyledi.

Akgül, Geçtiğimiz hafta sonu ve hafta içi belirlenen 6 ayrı noktada 6 bin Türk Bayrağı dağıttıklarını hatırlattı.

“HER ZAMAN MÜCADELE İÇERİSİNDEYDİK”

Milletvekili aday adayı İsmail Akgül, Köroğlu TV mikrofonuna konuşarak,  bu güne kadar ki görevlerinden bahsetti. Akgül;  “Bolu’da 5 yıllık Ülkü Ocakları başkanlığımızın ardından 2 yılda Yeşilay’da mücadele için de olduk. Buradaki faaliyetlerimizde Türk gençliğine, Bolulu vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalıştık. Akabinde kamu personeli olmamız hasebiyle Türk Enerji-Sen şube başkanlığı görevini de yaptık. Burada da memur kardeşlerimizin, memur arkadaşlarımızın dertlerine derman olmak adına bir mücadele içerisindeydik. Allah nasip etti. Bu seçim sürecinde de milletvekili aday adaylığı sürecine başladık.” Şeklinde konuştu.   

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE SAHADAYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak 15 milletvekili aday adayıyla seçim çalışmaları beraber yürüttüklerini dile getiren Akgül; “Biz sadece seçim sürecinde değil, bu STK’larda görev aldığımızda, çocukluğumuzdan beri biz Bolu’nun sahalarındayız. Öyle söyleyeyim size. Şu süreçte de tüm aday adaylarımızla beraber birlik ve beraberlik içinde ilimizde farkındalık oluşturabilmek adına ilçe pazarlarımızda, esnaflarımıza hassasiyetimiz olan Türk bayrağını hediye ederek Milliyetçi hareket Partisi’nin de bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti için Bolu için mücadele edeceğini bu süreçte de halkımızın bizi yalnız bırakmaması gerektiğini hem Cumhurbaşkanımıza hem de Milliyetçi Hareket Partisine desteklerini talep ederek birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını yürütüyoruz. Bolu’da başarılı olacağımızın düşüncesindeyim” ifadelerini kullandı.

“TÜM BOLU’NUN VEKİLİ OLACAĞIZ”         

Akgül, Cumhur İttifakı’nın seçimlerde başarılı olması için gayret gösterdiklerini de vurgulayarak; “Milliyetçi Hareket Partisi aday adayları olarak biz Bolu’nun ve Cumhur İttifakı’nın vekilleri olacağımızı söylüyoruz, belirtiyoruz. Yetki alındığında oncu buncudan ziyade Bolulu olan tüm vatandaşlarımızın vekili olmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle de Cumhur İttifakı’nın başarılı olması için gayret gösteren tüm vekil aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Seçimlerin vatanımıza, milletimize ve Bolu’muza hayırlar getirmesini cenabı Allahtan niyaz ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ