Akkaya Gayrimenkul sahibi Turgay Akkaya, seçim sonrasında emlak sektöründe hareketlilik olduğuna belirtti. Ayrıca meslektaşlarını ve vatandaşları kapora dolandırıcıları hakkında uyardı.

Özel Haber: Servet Gökçek

Akkaya Gayrimenkul sahibi Turgay Akkaya, Dolandırıcıların yeni yönteminin savcıyım, avukatım gibi kendilerini tanıtarak, tayinlerinin çıktığını ve gayrimenkullerinin olduğunu, bunların kiralamak istediklerini söyleyerek internet üzerinden farklı evler göstererek kapora alarak insanları dolandırdıklarını aktardı.

“TARLA VE ARSALARA ÇOK TALEP OLDUĞUNU GÖRDÜK”

Turgay Akkaya, seçim süreci nedeniyle belirsizlik yaşandığına dikkat çekerek;  “Bir seçimden çıktık. İlk önce bu seçimlerin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emlak sektörü, hele ki depremden sonra bildiğiniz üzere biraz yavaşlamıştı. Sonrasında seçim arifesine girdiğimizde biraz daha yavaşladı. Bu devreden sonra tarla ve arsalara çok talep olduğunu gördük. İnsanlar deprem korkusuyla, ondan sonra ki süreçte de zaten seçimler dolayısıyla bazı problemler yaşıyorduk. Kimse herhangi bir yatırım yapmak istemiyordu. Ne olacağı belirsizdi. Allah’a çok şükür şimdi o süreci atlattık. Şimdi telefonlarımız çalmaya başladı.” dedi.

“KAPORA DOLANDIRICILARINA DİKKAT EDİN”

Kaparo dolandırıcılarına karşı dikkatli olunması yönünde ikazda bulunan Akkaya; “Bazı problemlerde yaşıyoruz. Bir konuya değinmek istiyorum. Dolandırıcılarda, hele ki kapora dolandırıcıları bu süreçte baya ilerlemeye başladı. Daha iki gün önce bizim başımıza gelmek üzereyken hemen müdahale ettik. Buradan bütün meslektaşlarıma, halkıma seslenmek istiyorum. Kapora dolandırıcılarına asla kanmayın. Görmediğiniz, kapısının kilidini açmadığınız hiçbir yere kapora göndermeyin. Meslektaşlarıma da şöyle bir uyarıda bulunuyorum. Ben savcıyım, diğer dolandırıcılık sistemleri gibi uyguluyorlar. Avukatım, tayinim çıktı. Bolu’ya geliyorum. 3 tane gayrimenkulüm var. Resimlerini size göndereyim fakat müşteriyle ben görüşeyim diye bazı yayınlar yapıyorlar. Onun için bunları asla dikkate almasınlar istiyorum. Çünkü baya bir yoğunlaşmış durumda.” şeklinde konuştu.

Editör: Servet GÖKÇEK