Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğü 2023 yılı Hizmet içi eğitim programı kapsamında Aladağ Orman İşletme Müdürlüğünde 2023 yılı üretim sezonu başlamadan önce üretim işlerinde görevli tüm personele arazide uygulamalı olarak güvenli ağaç kesimi ve standardizasyon konuları ile rampa ve depo işleri ile ilgili eğitim tatbikatı düzenlendi.

Haber: Mehmet Şah Elkatmış

Eğitim tatbikatına Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Nazif Öztürk, Aladağ Orman İşletme Müdürü Ahmet Toklu, şube mühendisleri, işletme müdür yardımcıları, işletme şefleri ile depo şefi, orman muhafaza memurları ve üretim işçileri katıldı.

Tatbikatın açılış konuşmasını yapan Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen yapılan eğitimlerin, bilgilerin tazelenmesi için gerekli olduğunu belirterek personele yönelik yapılan bu eğitimlerin verimli ve başarılı geçmesini diledi.

Eğitimin birinci aşamasında Aladağ Orman İşletme Şefliği sınırlarında kesim ve standardizasyon kuralları konusunda bilgiler verildi ve güvenli kesim teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı. Öğleden sonra Ortakıraç Orman Emvali Deposunda depo iş ve işlemleri olmak üzere, depoya gelen ürünlerden eğri, budaklı, kovuk ve hatalı boylama yapılmış ürünler bir alana toplattırılarak bu ürünler ile depoda yapılan işler hakkında uygulamalı eğitimler verildi.

Editör: Servet GÖKÇEK