Necip Fazıl Kültür merkezinde düzenlenen törenle Bolu’daki amatör spor kulüplerine, Bolu Belediyesi tarafından malzeme yardımı yapıldı.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’da farklı dallarda faaliyet gösteren onlarca spor kulübü, Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen malzeme yardımı töreninde bir araya geldi. Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen törende spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu farklı malzemelerin dağıtımı yapıldı.

“ÇOCUKLARINIZI AMATÖR SPORA YÖNLENDİRİN”

Yardımlarla ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Siz çocuklarınızı amatör spora yönlendirin, biz Bolu Belediyesi olarak mümkün olduğu kadar sizin arkanızda olacağız. Önceki yıllardan çok daha fazla yanınızda olacağız. Buna emin olun” dedi.

“ADİL BİR ŞEKİLDE PAYLAŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Özcan, desteklerin artacağının mesajını vererek, “Bu sembolik bir tören ama tüm amatör spor kulüplerine karınca, kararınca bir yardım yapılıyor. Malzeme yardımı olarak… Nakdi yardımı da önümüzdeki yıldan itibaren daha çok arttırmayı planlıyoruz. Tüm kaynağı artık BOBES’e değil diğer kulüplerimize de adil bir şekilde paylaştırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Amatör spor kulüplerine destek olmak için düzenlenen malzeme dağıtım töreninde; Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Demir, Bolu Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek ve spor kulüpleri temsilcileri katıldı.

Editör: TE Bilisim