Hızla büyüyen Artı Market avantajlı fiyatları ile Bolu halkına kazandırmaya devam ediyor. Ekonomik ve kaliteli ürünleri Bolulu vatandaşların beğenisine sunan Artı Marketlerde indirim şenliği başladı.

Kaliteli ürünü ekonomik fiyatları müşterileri ile buluşturan Artı Marketler zincirinde Alışveriş keyfi devam ediyor. Reyonlarda en taze meyve ve sebzeler tüketicileri şok fiyatlarla karşılıyor. Manav reyonunun yanı sıra, şarküteri ve bakliyat reyonunda da şok indirimler uygulayan market müşterilerinin cebini korumaya devam ediyor.

İndirimlerin daha fazlası Artı Markette sizleri bekliyor!

Bolu’da 6 şubesi bulunan Artı Market, haftanın her günü manav reyonlarında uyguladığı indirimlerle müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Her zaman taze ve uygun fiyatlı meyve ve sebzeyi müşterilerine sunmayı hedefleyen Artı Market Sağlık Şubesi Müdürü İbrahim Okur, “Bizim 365 gün indirimiz var. Her zaman kaliteli ürünü uygun fiyata bolu halkına sunuyoruz. Bizler bolu halkına pazardaki fiyatlarla aynı veya daha aşağısına sunuyoruz. Çünkü amacımız tarladan halka direk satış yapıyoruz. Her gün taze meyve ve sebze Bolu halkına hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim