HABER

“ARTIK TÜRKİYE’NİN BİR UMUDU VAR”

Abone Ol

İYİ Parti’yi kutlu bir mücadelenin köklü başarı hikayesi olarak tanımlayan İYİ Parti Bolu Kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın; “Kutlu demokrasi yürüyüşümüzü engellemek amacıyla nice haksızlığa, hukuksuzluğa göğüs gerdik. Eğilmedik, bükülmedik, mücadelemize devam ettik. Liderimiz Meral Akşener’e olan güvenimizi ve Türk Milletine olan inancımız ile gururla söyleyebilirim Artık Türkiye’nin bir umudu var.” dedi.

Haber: Aslı Akış

2023 yılı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti de, Merkez ilçe 3. Olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongrede konuşan İYİ Parti Bolu Kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın,

İYİ Parti’nin tüm engellemelere karşın nasıl güçlendiğini anlattı.

“CESURLAR HAREKETİNİ KURDUK”

Aydın, Genel Başkan Meral Akşener’in “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çünkü artık İYİ Parti var” sözünü de hatırlatarak;  “25 Ekim 2017. Vatanımızın her köşesinde ülkemizin birlik ve düzeni için milletimizin egemenlik ve bütünü için elini taşın altına koyan cesur vatandaşlarımızla tek yürek olduğumuz hep beraber güçlü Türkiye için haykırdığımız bir gündür.  Genel Başkanımız Meral Akşener, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çünkü artık İYİ Parti var” demişti. Nitekim öyle de oldu. Bu yıl 5 yılımızı doldurduk. Cesurlar hareketinin lideri Meral Akşener’in liderliğinde çıktığımız o gün ve o kıvılcım milletimizin göstermiş olduğu ilgiyle Türkiye’nin dört bir yanına gururla taşınan bir meşale haline geldi” şeklinde konuştu.

“İYİ PARTİ BAYRAĞIMIZI BOLUMUZDA DA DALGALANDIRDIK”

İYİ partinin kuruluğu günden bu yana pek çok zorluk ile mücadele ettiğine dikkat çeken Aydın, “Demokrasi mücadelemize başladığımızda dar patikalardan, engelli yollardan geçeceğimizi hepimiz biliyorduk. Kutlu demokrasi yürüyüşümüzü engellemek amacıyla nice haksızlığa, hukuksuzluğa göğüs gerdik. Çıktığımız kutlu yoldan döndürülmek için tehditler aldık. Toplantı yapacak salon bulamadık. Toplantılarımız gayri ahlaki girişimlerle bölünmek istendi. Eğilmedik, bükülmedik. Bu yıldırma, caydırma girişimlerine burada bulunan bazı arkadaşlarımızla hep birlikte göğüs gerdik. Çöp kamyonlarıyla Genel Başkanımız Meral Akşener’in yolu kesildi. Toplantı yaptığı salonların elektrikleri kesildi. Ancak yılmadık. Mücadelemize devam ettik. Bin bir emekle kişisel imkanlarımızla partimizi kurduk. İyi Parti bayrağımızı Bolumuzda da dalgalandırdık. Genel seçimleri yüzümüzün akıyla tamamladık. Bugün partimizin yükselişini engellemek isteyenlere yolumuza set çekmek isteyenlere Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek tavırlara en güzel cevabı sizler bu salonu doldurarak verdiniz. Bende burada tüm partili arkadaşlarım adına bize olan güveninizi boşa çıkarmamak için çalışacağımıza söz veriyorum.” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZ MİLLETİMİZİN SESİNİ DUYURMAK İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDİRDİ”

Mehmet Aydın, Akşener’in milletin çağrısına kulak verip çözümler ürettiğini  ifade etti. Aydın; “Bizler partimizin kuruluş aşamasında milletimizin çağrısına kulak verdik. Partimiz kurulduğu günden bugüne Genel Başkanımız memleketimizi il il, ilçe ilçe gezerek vatandaşlarımızın gerçek dertlerini dinledi. Çözümler üretmek için yorulmak bilmeden çalıştı. Milletimizin sesini duyurmak için her fırsatı değerlendirdi. Bugün partimizin bünyesinde bulunan alanında uzman kadrolarından aldığımız güç ile liderimiz Meral Akşener’e olan güvenimizi ve Türk Milletine olan inancımız ile gururla söyleyebilirim. Artık Türkiye’nin bir umudu var”şeklinde konuştu.