Bolu AK Parti 2’inci sıra Milletvekili Adayı Arzu Aydın, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Salıbeyler Mahallesi'ndeki sosyal tesislerde kullandı.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti'li Aydın, sabah saatlerinde ailesi ve partililerle birlikte oyunu kullanacağı Salıbeyler Mahallesi'ndeki sosyal tesislere geldi. Oy vermek için sıra bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Aydın, daha sonra paravanın arkasına geçerek oyunu kullandı. Aydın, ailesiyle birlikte 1293 numaralı sandıkta oy kullandı.

“KÖYÜMDE EVİMDE OYUMU KULLANDIM”

14 Mayıs Anneler Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Milletvekili Aydın, “Ben bugün yine hiç ayrılmadım. Allah nasip ederse hiç ayrılmayacağım. Köyümde evimde oyumu kullandım. Kullandığımız oyun milletin iradesine, devlete, millete vatana hayır getirmesini canı gönülden diliyorum.  Bu seçim milletimizin birliğine beraberliğine devlet kazanımlarının da artarak devam etmesine vesile olur. Ben kendi köyüme gelince babamı anmadan edemem. Rahmetli babama Allahtan onu cennetinde misafir etmesini diliyorum. Rabbim onu rahmeti ile muamele eder.” Dedi.

“SİYASİ HAYAT ZOR BİR SÜREÇ”

Aydın, nasip olursa yeniden milletvekili olup Bolu’ya hizmet edeceğini ifade ederek; “Süreç siyasi hayatım boyunca çok zordu. Hep yanımda olan anneme, evlatlarıma, kardeşlerim, dostlarım ve arkadaşlarım ve sizin de belirtiğiniz gibi bolunun ilk kadın milletvekili olma şerefini edebi çok kıymetli bir hazine olarak taşımama vesile olan buna imkan sağlayan Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’a ve bizi onurlandıran hem 27.dönemde hem de Allah izin verirse 28. Dönemde de aday gösterilmemize nasip olursa yine meclise göndereceklerini canı gönülden inandığım tüm Bolulu hemşerilerime canı gönülden saygılar sunuyorum teşekkür ediyorum. Malum bugün anneler günü o yüzden hakkını asla ödeyemeyeceğim kıymetli annemin ve tüm şehit annelerinin ve bir kez daha bu milletin öğretmenleri, doktorları, askerleri şehit olmasın onların adları cismani olarak annelerinin yanında olsunlar. Manevi olarak şehit Aybüke Yalçın gibi onun adını yaşatıyoruz biz ama cismani olarak da annelerinin yanında olsunlar. Muradıyla bütün annelerin anneler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ