AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimlerinde AK Parti listelerinden yeniden aday gösterilmesiyle ilgili; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin yetkili organları tarafından 28. Dönem Bolu Milletvekili Adayı gösterilmem dolayısıyla onur duyuyorum” dedi.

Haber: Aslı Akış

Tüm partiler seçim listelerini 9 Nisan Pazar günü itibariyle YSK’ya sundu. Bolu’da da dikkat çeken isimler aday listelerinde yer buldu. Aday listelerinin açıklanması sonrası AK Parti Bolu2. Sıra Milletvekili adayı Arzu Aydın sosyal medya hesabından “Durmak Yok Yola Devam” mesajını verdi.

Aydın, paylaşımında TBMM’de 27. Dönem birlikte mesai harcadığı Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’yü de unutmadı.

Arzu Aydın, Bolu’ya yeniden aday gösterilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Yeniden Bolu'muza, ülkemize ve devletimize Milletvekili olarak hizmet etmek için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin yetkili organları tarafından 28. Dönem Bolu Milletvekili Adayı gösterilmem dolayısıyla onur duyuyor,  kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Milletvekili Küpçü’ye de teşekkür eden Aydın; “Bugüne kadar desteklerini her zaman yanında hissettiğim Teşkilatımıza, aileme, ekibimize ve Milletvekili arkadaşım Sn. Fehmi Küpçü'ye teşekkür ediyorum” dedi.  

Arzu Aydın, Bolu’dan 3 milletvekili çıkarmak için var güçleriyle çalışacaklarını da ifade ederek; “Ben de bu dava için varım diyen ve yine aynı yolda birlik ve beraberlik içerisinde yol yürüyeceğimiz tüm aday adaylarımızı kutluyorum.

Bolu'da 3 Milletvekilliği için var gücümüzle çalışacağımız Sn. Yüksel Coşkunyürek ve Sn. Kazım Konak'a da adaylıklarının hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ