Asrın İş Adamlar Derneği Bolu şubesi yeni kurulan Sakarya şube başkanı Rıdvan Ulusal ve yönetim kurulunu kahvaltılı programla ağırlayarak tanışma ve ortak iş geliştirme toplantısı düzenlediler.

 Haber Merkezi

SAKARYA KOMŞUMUZ VE DOSTUMUZ…

Davetlerine icabet ederek sofralarını bereketlendirdikleri için teşekkür eden Bolu şube başkanı Kadir Biçer “Şubeler arası diyalogları önemsiyoruz, Sakarya bizim komşumuz ve dostumuz bir şehir, büyük şehir tecrübelerinden ve ticaretinden Bolu olarak istifade etmek, buradaki üretici ve tedarikçi üyelerimizin karşılıklı ticaretleriyle birbirimize destek vermek istiyoruz.

Katma değeri yüksek ortak projelerde buluşup şehir ekonomilerimize katkı sağlamak, sosyal sorumluluk projelerine beraber destek olmak istiyoruz. Bu vesileyle Sakarya şubemizin önce üyelerine sonra şehirlerine ve Ülkemize hayırlı bereketli olmasını dilerim” dedi.

İNTERAKTİFE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ…

Sakarya şube başkanı Rıdvan Uysa; “Bolu şubemiz ile tanışma ve ortak iş geliştirme toplantısı gerçekleştirdik. İki şube faaliyetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bolu ve Sakarya İllerinin birbirine yakın olmasından dolayı bu avantajlı konumu interaktife dönüştürüp, verimli hale getirmek istiyoruz. Amacımız Müslüman iş adamı profiline uyan hakkaniyetli nitelikli ticaret yaparak doğacak bereketi çalışanıyla işvereniyle tüm ülkeye yaymak. Bolu Şube Başkanımız Kadir Biçer, bizleri çok güzel ağırladı. Yönetim kurulum adına kendisine teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

KARDEŞ ŞUBE PROTOKOLÜ…

Toplantının ardından Bolu’da faaliyet gösteren üye iş yerlerini ziyaret edip bilgiler alan Sakaryalı iş insanları, karşılıklı ikramların ardından kardeş şube protokolü imzaladılar. Bolu şubeyi Sakarya’ya davet ederek ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirttiler.