Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, bir anket firmasından aranıp “AKP Bolu Milletvekili olarak kimi görmek istiyorsunuz?” sorusuna verdiği cevaba videolu yanıt gönderdi.

Haber: Aslı Akış

Başkan Özcan geçtiğimiz günlerde attığı bir Tweet; “Biraz önce bir anket firmasından arandım AKP Bolu Milletvekili olarak kimi görmek istiyorsunuz diye sordular. İlk tercihimin Arzu Aydın olmazsa olmazım Suat Güner diye cevap verdim. Hakkına girdiğim AKP milletvekili aday adayları varsa helallik istiyorum” paylaşımında bulundu.

Aydın bu sözler üzerine Özcan’a yazılı değil videolu cevap gönderdi.

“ACABA BU ŞİRKETLERE GENE PARA MI AKTARDI”

Başkan Tanju Özcan’ın kendisine yönelik sarf ettiği sözlere ilişkin ağır konuşan Aydın;  “Biz Bolu Belediye Başkanına ‘malum şahıs’ diyoruz. Hem Mansur Yavaş’ın yaptığı açıklama ile ilgili bir tweet attı arkasından da bir anket çalışmasıyla alakalı yoruma dayalı bir beyanda bulunduğuna şahitlik ettik. Bu tweeti okur okumaz hemen Ak Parti Belediye Grup Başkan vekilini aradım. Bu ara belediye meclisinde acaba “Ak Parti döneminde alınmış Bolu’ya, Bolulu vatandaşlara ait olan bir yer satıldı mı? Bununla ilgili bir karar çıktı mı?” diye. Eğer o şekilde olduysa vatandaşlara diye bir yola çıkmıştı. Bir yer aldığını ifade etmişti ve bir şirket kurduğunu beyan etmişti. Sonra o şirketi kapattı bir kısmını yine bir Suriyeli vatandaşa sattığı da basının gündeminde yer aldı. En son böyle bir şirket kurdu oraya 30 milyon aktarmıştı ve son belediye meclisinde yine bir şirket kuruduğunu ve oraya 50 milyon lira para aktardığını duyduk.  Acaba dedik bu şirketlere gene para mı aktardı. Çünkü malum şahsın çalışma şekli bu” ifadelerini kullandı.

“BOLUNUN ZARARINA, BOLULU VATANDAŞLARIN LEHİNE NE YAPABİLİRİMİN DERDİNE DÜŞMÜŞ”

Aydın, siyasetin vatandaş ile hemhal olma işi olduğuna vurgu yaparak; “Cambaza bakın, cambaza! Yine sosyal medyada gündem yaratıp hemen ardından Bolunun zararına, Bolulu vatandaşların lehine ne yapabilirimin derdine düşmüş. Siyaset vatandaşla hemhal olma işidir. Vatandaşın derdiyle dertlenme işidir. Biz bu hafta boyunca yaptığımız çalışmaları anlattık. Sosyal medyadaki varlığı ile yalnızca belediye başkanlığı yaptığını zanneden malum şahsın son zamanlardaki duruşunu Bolulu vatandaşlar görüyor hatta Türkiye’deki tüm vatandaşlarımız CHP’li belediyelerdeki ne yaptığını ne yapamadığını da gördü” şeklinde konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, geçtiğimiz hafta mecliste gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. Çocuk istismarının önlenmesine yönelik yer aldığı komisyonun gündemi hakkında da bilgi verdi.

“MECLİS GÜNDEMİNİ TAMAMLADIK”

Aydın, hafta içinde TBMM’de meclis genel kurulunun çalışmalarının devam ettiğine işaret ederek; “Değerli Bolulu hemşerilerim, geçen bir meclis toplantısının ardındasın biliyorsunuz ki Salı, Çarşamba, Perşembe günleri meclis genel kurul çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta hem bazı borçların yapılandırılması alakalı kanunu, EYT ile ilgili kanunu imzaladık. Uluslararası sözleşmelerimiz vardı bunlarla ilgilide çalışmalarımız yaptık. Çok sayıda misafirlerimiz ve Bolulu hemşerilerimiz vardı onlarla beraberdik. Son olarak görev aldığımız Çocuk istismarının önlenmesine ilişkin bir araştırma komisyonu var. Yaklaşık 6 buçuk saat süreli çalışmalardan sonra meclis gündemini tamamladık.” İfadelerini kullandı.

“HEMŞERİLERİMİZLE BİR ARADAYIZ”

Hafta için meclis mesaisinin ardından Bolu’da sağlık mahallesinde Pazar yerinde vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir araya gelen Aydın; “Sağlık mahallesindeki pazarımıza geldik. Hem Pazar esnaflarımızla, hem de Bolulu hemşerilerimizle bir aradayız.  Biz vatandaşlarımız hemhal olmaya devam ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim