Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Bolu’da sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu buluşmada, Yıldırım’ın Boluspor ve iş insanı Oktay Ercan ile ilgili soruya verdiği yanıt damga vurdu.

Toplantıda söz alan gazeteci Fahri Gündüz, Aziz Yıldırım’a Boluspor’un durumu ve Bolulu iş insanı Oktay Ercan hakkında bir soru yöneltti. Soru üzerine Yıldırım, cep telefonunu çıkararak canlı yayında iş insanı Oktay Ercan’ı aradı.

Cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilen görüşmede Aziz Yıldırım, Ercan’dan Boluspor'a destek olacakmısın sorusunu yöneltti. Yıldırım ayrıca, Fenerbahçe başkanlığına seçilmesi durumunda Boluspor’u yalnız bırakmayacaklarını belirtti.

Muhabir: Emrah SAĞIT