BAİBÜ öğrencilerinin gurur günü mezuniyet törenleri başladı. Törenlere akademik birimlerin yöneticileri, idari ve akademik kadroları ile mezun öğrencilerimiz ve aileleri katılıyor.

Haber: Huri Afacan

BAİBÜ Kültür Merkezi ve Kongre Merkezi salonlarında gerçekleştirilen törenlere katılan Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı öğrencileri ve ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

“MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ DE GURURLANDIRACAKTIR”

Rektör Alişarlı, mezun olan öğrencilere ve öğrencilerin mezun olmasında emeği olan öğrenci aileleri ile öğretim elemanlarına teşekkür etti. Mezun olan öğrencilerin kendisine, ailesine, ülkeye ve insanlığa faydalı bir birey olmasını arzuladığını ifade eden Alişarlı, mezun olan öğrencilerin elde edeceği başarılarla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni gururlandıracağını belirtti.

Ülkemizde 6 Şubat 2023’te 11 ilimizi derinden sarsan deprem felaketini dile getiren Alişarlı, üniversitenin 10 öğrencisinin yaşanan deprem felaketinde yaşamını yitirdiğini aktarıp ülkemize baş sağlığı ve felaketten yaralı kurtulup tedavi gören depremzedelere acil şifalar diledi.

 Deprem felaketinin ilk anından itibaren üniversitenin tüm depremzedelerin yanında olduğunu ve bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğini vurgulayan Alişarlı, “Üniversitemizin bir ‘Hayırseverler Üniversitesi’ olarak anılmasına vesile olan, kurulmasında ve büyümesinde emekleri olan, yaptığı öncülüğü ile birçok hayırsevere örnek olan merhum İzzet Baysal başta olmak üzere, merhum Yaşar Çelik ve merhum Mehmet Tanrıkulu’nu rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Ali Ericek, Süreyya Astarcı ve katkıları bulunan diğer tüm hayırseverlerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Alişarlı mezun olan öğrencileri tebrik edip sağlıklı, mutlu, hayırlı ve başarılarla dolu bir ömür yaşamalarını temenni etti.

tören8-1